Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog hagyni a párom?

Figyelt kérdés
8 éve élünk együtt,élettársi kapcsolatban,gyerek nincs.Én 35 vagyok(F)ő pedig 30(N).Nekem van egy házam ott élünk közösen.Az utóbbi 1 hétben nagyon megváltozott a párom viselkedése.Mondhatni nem ismerek rá.Ha hívom telefonon nem veszi fel,csak jóval később hív vissza."Mivan!Mondjad!"-így veszi fel.Nagyon bunkó lett,nem is szól hozzám,levegőnek néz.Úgy viselkedik velem,mintha valami oltári nagy bűnt követtem volna el.De nem csináltam semmit!Kérdeztem mi baja van velem,beszéljük meg,de még erre sem reagál.Nem tudom mit tegyek.Már arra is gondoltam,hogy belenézek a telefonjába,mert mostanában sokat bújja.Attól félek,hogy anyósom,meg sógornőm eléri a célját,amit már évek óta szeretnének.Egyikőjük sem örült,és örül neki hogy együtt vagyunk.Sógornőm 4 éve kiment külföldre,jól él,azóta próbálja maga mellé édesgetni.Kb.félévente hazajön,akkor hoz a páromnak 1 csomó ajándékot,próbálja megvásárolni.Persze mondanom se kell én soha semmit nem kapok,de nem is kell.Nem is szoktam elmenni hozzájuk mikor itthon van.Gondolom ilyenkor megy a családi susmus,volt már rá példa,hogy régebben előttem győzködték a páromat,hogy menjen ki hozzá külföldre,milyen jó lesz neki,én meg le voltam vagyok sz..va.Ilyenkor szokott a párom furán viselkedni.Most is 1 ilyen időszakot élünk,nemrég ment vissza sógornőm.Mit tegyek?Mit követelhet tőlem a párom ha lelép?A lakcíme nem ott van ahol az enyém,anyósomékhoz van bejelentve,tehát papíron nem lakik itt.Viszont a 8 év alatt rengeteg mindent vettünk közösen,meg költöttünk a házra.

2016. máj. 7. 12:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sosem értettem, egy férfi miért nem akarja felismerni azokat a jeleket, amik a szeme előtt vannak. Vagy ezt gondolják szerelemnek?

Beszél a nő a rokonnal, utána meg egyből szarba se veszi a párját, bunkózik, hanyagolja. Nem vagyok szakértő, de nem ez a szerelem.

Most még gyerek sincs, házasság sincs, csak néhány vacak tárgy a házban, ahová be sincs jelentve (újabb árulkodó jel). Menekülj.

2016. máj. 7. 13:55
 12/16 kovpet ***** válasza:
Nullára pontoztatok, mert leírtam a hatályos szabályozást? Nice.
2016. máj. 7. 22:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: én nyomtam a zöldet, úgy van ahogy mondod, bár a téma szempontjából most irreleváns :) lehet, hogy ezért lett 0 pont :)
2016. máj. 7. 23:47
 14/16 kovpet ***** válasza:
#6-ra reagáltam.
2016. máj. 7. 23:49
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
nem akarlak elkeseriteni pajtas ,de ha mindig a telefonját nyomkodja,akkor a baratnodet más nyomkodja helyetted,azért van megvaltozva,láttam már ilyet sajnálom....
2016. máj. 8. 02:19
 16/16 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom, hogy lehetne "kizsigerelni"? meg minek.

A helyzetet ismerem én is, sohasem voltam olyan fontos, mint az anyja, vagy a húga, vége is lett - örülök is neki.

Ekkora változás meg nincs ok nélkül, az világos.

2016. máj. 10. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!