El fog hagyni a párom, mert nem akarok gyereket, számítsak rá?
Bár még fiatalok vagyunk, én 24, ő 26, én irtózom a gyerek vállalástól(nő vagyok). A párom viszont már évek óta mondogatja, hogy majd ha lesz babaci, meg sorolja a neveket meg utalgat... Nos, ha nem lenne önuralmam már az ölébe hánytam volna. Egyszerűen undorodom a gyerektől, nem lennék képes otthon csinálni a rezet vele, elviselni a bőgését a pisilést, meg ilyenek. Ráadásul öröklődési betegségem van, ami valószínüleg az unokámon jönne ki (nagyim, és korábbi felmenőim is küzdöttek hasonló betegséggel). Félek, hogy elfog hagyni, mert ő akar, engem meg az Isten mentsen meg tőle, hogy közbe jöjjön... Viszont szeretem, és nem akarom elveszíteni ezért. Sajnos ő nagy családban született, akkora a családfája mint a török szultáné(300ezer gyerek, bár a szülők fizetése kb minimálbér :D) és neki ez a normális... Mi sem keresünk túl sokat, és ez nem is fog változni. Rettegek, hogy elfog hagyni, viszont gyereket a világért sem vállalnék be (sem most, sem akárhány év mulva).
Esetleg tudok valamit tenni? Ezt megbeszélni vele már most, vagy hagyjam, hogy soródjak az árral?
"nem lennék képes otthon csinálni a rezet"
??????
Miért most akarod vele megbeszélni? Miért nem lehetett évekkel ezelőtt megbeszélni vele, amikor elkezdte mondani, hogy majd szeretne gyereket?
Vagy eddig hogy nézett ki? Tervezgetett, te meg csak mosolyogtál és ebből azt vonta le, hogy neked is hasonlóak az elképzeléseid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!