El fog hagyni a párom, mert nem akarok gyereket, számítsak rá?
Bár még fiatalok vagyunk, én 24, ő 26, én irtózom a gyerek vállalástól(nő vagyok). A párom viszont már évek óta mondogatja, hogy majd ha lesz babaci, meg sorolja a neveket meg utalgat... Nos, ha nem lenne önuralmam már az ölébe hánytam volna. Egyszerűen undorodom a gyerektől, nem lennék képes otthon csinálni a rezet vele, elviselni a bőgését a pisilést, meg ilyenek. Ráadásul öröklődési betegségem van, ami valószínüleg az unokámon jönne ki (nagyim, és korábbi felmenőim is küzdöttek hasonló betegséggel). Félek, hogy elfog hagyni, mert ő akar, engem meg az Isten mentsen meg tőle, hogy közbe jöjjön... Viszont szeretem, és nem akarom elveszíteni ezért. Sajnos ő nagy családban született, akkora a családfája mint a török szultáné(300ezer gyerek, bár a szülők fizetése kb minimálbér :D) és neki ez a normális... Mi sem keresünk túl sokat, és ez nem is fog változni. Rettegek, hogy elfog hagyni, viszont gyereket a világért sem vállalnék be (sem most, sem akárhány év mulva).
Esetleg tudok valamit tenni? Ezt megbeszélni vele már most, vagy hagyjam, hogy soródjak az árral?
nekem ezert szunte meg eleg durvan egy kapcsolatom. az elejen kozoltem hogy en nem szulok se most se kesobb de nem szedek gyogyszert, hajlando-e ovszert hasznalni? persze, mondta nem gond. egy evig semmi gond nem volt aztan hoppa terhes lettem. egy darabig tagadta aztan kibujt a szog a zsakbol hogy a gumi nem magatol szakadt ki. De hogy o ugy szeretne es en majd megszeretem a kicsit stb. hat oszinten szolva rohadt pipa voltam. mondtam neki hogy na most akkor vegyen egy mely lelegzetet , szepen leperkalja nekem az abortusz koltsegeit, es azt a jovedelemkulonbseget is amit amig en nem tudok dolgozni hianykent elek meg. cask kapkodott a levego utan hogy dehogy fizet es nem mehetek abortuszra.
felforrt az agyam kivagtam mint amacskat es 2 het mulva mar tul is voltam a dolgon cask o nem tudta, es beallitott egy csokor rozsaval meg valami giccses "baba ajandekkal" azt hiszem valami ezustbol volt egy cumi egy dobozban . kerdeztem mit unneplunk? elovettem a pezsgot a hutobol toltottem neki es magamnak is. de hat te nem ihatsz!! volt a reakcio. dehogynem kedvesem, a cumi leendo tulajdonosa mar nincs az eletemben .
a gusztustalan cask az volt hogy bogott mint egy 3 eves akitol elvettek a jatekat. azota egyszer talalkoztam vele gondolom mar megnyugodott mert volt egy 6 eves forma gyereke es az asszony is terhes volt aki vele volt. az abortusz koltsegeivel uriember modjara a mai napig ados;-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!