Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha irigykedek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha irigykedek a barátomra? 21L

Figyelt kérdés

Mindketten egyetemisták vagyunk.

Ő a szüleinél lakik, míg én albérletben. Nem dolgozik ő se, én se. De az ő szülei alapból jóval többet keresnek az enyéimnél, és még a havi kb 70ezer albi+utazás sincs nekik.

Borzasztóan szerencsés vagyok, hogy állják a szüleim mindet, és boldog is vagyok emiatt. Eddig nem is rágtam magam ilyeneket, hogy kinek mennyi pénze van, stb.

De mostanában kezd rosszul esni, hogy ő kb mindent megvehet magának. Megéhezik, és vesz valami 2ezer forintos kaját, míg én max vmi péksütit eszek. Együtt ülünk és kb csorog a nyálam...

Járhat midnenféle koncertekre stb.

Az, hogy ő hívjon meg engem is, nem opció, mert azért nem kőgazdagok ők se, élősködni se akarok, meg a barátomon is néha úgy érzem, mintha sajnálná tőlem (mert persze van hogy néha meghív).

De én annyira rosszul érzem magam, h arra irigykedek akit a legjobban szeretek, pedig így van :(

2016. máj. 4. 14:33
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
20 @ Pont hogy a kajarendelgetés a pénzszórás. Aki meg nem tud vagy nem akar anyagilag is részt venni egy kapcsolatban (már pedig egy kapcsolatnak vannak kiadásai) az ne akarjon kapcsolatot.
2016. máj. 4. 18:53
 22/41 anonim ***** válasza:
9%

#21. Nah csak kibukott belőled. Kell a pénz. Végül is nem vagy ezzel egyedül de azért társaságban ne hangoztasd.

Szólsz a szüleidnek hogy adjanak járadékot a barátnődnek mert kevesebből gazdálkodik?! Hol éltek emberek?! Inkább tanulna a barátnő és lakhatna koliban az albérlet helyett és nem azon kellene agyalnia hogyan húzza le a barátját.

2016. máj. 4. 18:58
 23/41 anonim ***** válasza:
83%
22 @ Nem érted a lényeget és nekem fáj hogy mennyire buta vagy. Aki magának megvesz mindent, a társától meg sajnálja az szimplán egy görény. És itt még mindig nem arról van szó hogy a srác szüleinek kell pénzelni a lányt. Alapjaiban nem érted a párkapcsolat lényegét. Ez lehet azért is mert fiatal vagy, vagy azért mert ekkora ökörségeket beszélsz és egy nőnek se kellesz.
2016. máj. 4. 19:11
 24/41 anonim ***** válasza:
36%

42%-os remélem neked közöd nem lesz nőhöz, annyira önző majom vagy, vagy szimplán ostoba.

Nem arról van szó hogy a srácnak nincs pénze és a csaj abból akar magának dolgokat, nem ő szórná a pénzt, a fiú megteszi maga nem épp a takarékosság híve hogy 2 ezer ft-os kajákat eszik. És ez után végig nézi hogy a barátnője elrágcsál egy pogácsát?? Most nem azért de ha eszek valami finomat a saját haveromat megkínálom belőle, nem is fordulna meg a fejemben hogy sajnálnék valami olyantól akit alapból szeretek. Most meg egy társról, barátnőről van szó. Jól mondja az előző te szimplán nem érted mi az hogy párkapcsolat.

2016. máj. 4. 19:19
 25/41 anonim ***** válasza:
13%

Ehhez nem kell közdazdaságtani nagydoktori hogy megértsük: ha téged a szüleid pénzelnek te pedig a barátnődet, akkor a csökött agyad is megérthené azt az egyszerű szillogizmust hogy a szülei pénzelik a barátnődet! Értem én hogy más pénzével könnyebb viccelni, de majd ha ti is munkát vállaltok és kereső emberek lesztek akkor majd rájöttök hogy a szüleitek a napi betevőre való zsozsót nem azzal szerezték hogy leszüretelték a pénzfát. Persze amíg szegények vagytok addig bőszen hallatjátok a hangotok hogy legyen a vagyon újraelosztása meg legyen közös közteherviselés. Aztán mikor hajszálnyival az átlag fölé kerültök akkor rögtön kapzsibbak lesztek a legzsugoribb zsidónál is. Persze ha a szülők tudnak róla és nem zavarja őket akkor nincs gond.

Ezen túlmenően a kapcsolat mélysége is más. Itt nem a gyereke szájától veszi el a kenyeret, nem is húsz év házasság után veszi ki a felesége kezéből a cukorkát, de még csak nem is élettársi kapcsolatban végez kalkulációkat a párja étkezési hozzájárulásához, hanem egy kutyaközönséges mezei barátnőről beszélünk.

2016. máj. 4. 19:50
 26/41 anonim ***** válasza:
13%
Amúgy meg mint mondtam 20 ezerből lakhatna koliban, ami viszont azt jelenti hogy a különbözetből naponta tömhetné magába vörös kaviárral töltött libamájat, szarvasgomba pástétommal.
2016. máj. 4. 19:53
 27/41 anonim ***** válasza:
0%

miért kell lepontozni aki szerint koleszban is lakhatna?

lakhatna!

nem 100vel húzná le a szüleit, hanem fele annyival, és jutna neki is kajára!

a barátja fizessen mindent, mert őfelsége nem hajlandó koliban lakni meg lusta diákmelózni?! vagy a barátja szülei fizessék? van bőr a képén!

2016. máj. 4. 19:57
 28/41 anonim ***** válasza:

"de majd ha ti is munkát vállaltok és kereső emberek lesztek akkor majd rájöttök hogy a szüleitek a napi betevőre való zsozsót nem azzal szerezték hogy leszüretelték a pénzfát. Persze amíg szegények vagytok addig bőszen hallatjátok a hangotok hogy legyen a vagyon újraelosztása meg legyen közös közteherviselés. Aztán mikor hajszálnyival az átlag fölé kerültök akkor rögtön kapzsibbak lesztek a legzsugoribb zsidónál is. Persze ha a szülők tudnak róla és nem zavarja őket akkor nincs gond. "

Ostoba!!! 28 éves vagyok, és nő. Magamat tartom el van rendes munkám fizetésem, pont mint a páromnak, akivel amúgy együtt élek. De pofámról lesülne a bőr ha magamnak vennék valami finomat, de neki nem vinnék. Pedig lehet hogy pont holnapi nap nem kapom tőle vissza...nem számolgatjuk hogy ki mikor mit vesz a másiknak.

Bár mit magyarázkodom. Mint írtam kapcsolatról szeretetről fogalmad nincs csak a bemagolt hülye dumád tudod nyomatni úgy hogy azt se tudod ki van a monitor végén :) Grat.

2016. máj. 4. 20:10
 29/41 anonim ***** válasza:
0%
#28. Azt persze már nem érted hogy neked munkád van és nem a szüleid csecséből táplálod a barátod. A saját pénzét mindeki úgy költi ahogy akarja, nekem nem is ezzel volt bajom.
2016. máj. 4. 20:15
 30/41 anonim ***** válasza:
Hát te totál fogalomzavarban vagy. Ki beszél itt pénzelésről? Néha meghívni a barátnőjét valamire, az pont olyan mint ha én veszek alkalmanként egy sütit a páromnak, vagy ő fizeti épp a kajám...kaptam de nem pénzel, csak meghív. Marhára nem ugyanaz a kettő. Vagy ha a kedves szülőkhöz vendégek mennek olykor azok sem kapnak semmit, mert nehogy már más pénzén élősködjenek?? Te nagyon sötét vagy. És ha még az lenne hogy kevés kis pénz odaadják a fiuknak amit nagy nehezen megspóroltak, és azt nyúlná le a csaj azt mondom oké szemétség, de igen marha nagy lehúzás ha annyi lét vágnak a kisfiukhoz havonta hogy 2 ezer ft-os gyorskajára futja belőle. Azért, meg ne sajnáljam már őket...Ő meg ha ebből is csak surmóskodik, és nem mutat semmi gesztust a saját barátnője felé, akkor mi lesz később ha lesz saját keresete? Ahogy te is írtad majd full zsidó lesz, még ennél is jobban. Ennyi kb.
2016. máj. 4. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!