Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ráírniuk a barátomra a volt barátnőinek?
Van két lány is akikkel járt de egyik sem volt komoly, bár az egyikbe szerelmes volt. Na, utóbbinak párja is van, mégis ő is és a másik lány is csomószor ráírnak a barátomra minden ünnepkor (karácsony, húsvét, szilveszter, nem csak szülinap amire még azt mondom érthető lenne), meg hogy támogassák egy lájkkal az akármilyen posztjukat facen meg ilyenek... Tudom hogy a barátom erről nem tehet és nem is áll le velük beszélni, de engem rohadtul zavar... Nem tudom mit nem látnak azon, hogy kapcsolatban vagyunk, ráadásul még amikor kitettük arra is érkezett lájk, meg az egyik lány az összes képét belájkolja a barátomnak amit kitesz (a velem közöset is). Ez érdekes, nekem eszembe se jutna tartani a kapcsolatot még ennyire sem az exeimmel.
Vagy ez normális és ne aggódjak? Annyira nem is aggódok mert nem csevegni írnak rá csak zavar hogy nem tudnak véglegesen kilépni az életéből.
Én kicsit nehezebb szituban is vagyok, mert az exeivel még konkrétan tartja a kapcsolatot, haverként megmaradtak, az egyikükkel én is kommunikációban vagyok (régen jó barátnők voltunk), ritkán összejárunk 3-an.
A mi esetünk elég egyedinek mondható.
Az első exére én is elég durcás vagyok, őt kevésbé ismerem, és soha nem volt szimpatikus. Ha összejön a haverjaival ő is ott van, és nekem is belebújik a fülembe a zöld szemű ördög. Igyekszem elhessegetni és reálisan tekinteni a helyzetre. Nem tudok mást tenni, mint elfogadom ezt, és hiszek a szavában, hogy exekkel soha nem jönne össze...
Figyu, ha ugy tennel, mint en, akkor nem mozdulnanak a pasidra sehogy:
Megosztattam az oldalan az mma-s csoportkepeim.
Azota teljesen leszalltak rola. Latod, nem eleg kitartoak a kis nocskek... Pedig szeretek am kuzdeni :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!