Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha irigykedek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha irigykedek a barátomra? 21L

Figyelt kérdés

Mindketten egyetemisták vagyunk.

Ő a szüleinél lakik, míg én albérletben. Nem dolgozik ő se, én se. De az ő szülei alapból jóval többet keresnek az enyéimnél, és még a havi kb 70ezer albi+utazás sincs nekik.

Borzasztóan szerencsés vagyok, hogy állják a szüleim mindet, és boldog is vagyok emiatt. Eddig nem is rágtam magam ilyeneket, hogy kinek mennyi pénze van, stb.

De mostanában kezd rosszul esni, hogy ő kb mindent megvehet magának. Megéhezik, és vesz valami 2ezer forintos kaját, míg én max vmi péksütit eszek. Együtt ülünk és kb csorog a nyálam...

Járhat midnenféle koncertekre stb.

Az, hogy ő hívjon meg engem is, nem opció, mert azért nem kőgazdagok ők se, élősködni se akarok, meg a barátomon is néha úgy érzem, mintha sajnálná tőlem (mert persze van hogy néha meghív).

De én annyira rosszul érzem magam, h arra irigykedek akit a legjobban szeretek, pedig így van :(

2016. máj. 4. 14:33
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
24%
gondolhatja ha havi 100at kipengetnek a stzüleid, akkor kajára is futja nem?! vagy menjél koleszba és akkor tudsz venni te is kaját, meg a szüleid sem húzod le
2016. máj. 4. 16:09
 12/41 anonim ***** válasza:
Hát ez nem hangzik túl jól, ez nem egy jó kapcsolat. Én is módos család fia vagyok, és bizony ha megtudnám, hogy a barátnőm irigykedik rám, otthagynám mint a huzat, nem szeretem az irigy embereket, kiráz tőlük a hideg. Mondjuk én nem ennék drága kajákat az orra előtt úgy hogy ő nem ehet, vagy ha ennék akkor őt is meghívnám. Ha egy férfi igazán szeret egy nőt, akkor bármit megtesz a kedvéért, ha egy nő igazán szeret egy férfit, akkor nem irigykedik rá, hát szóval a ti esetetekben egész egyszerűen csak arról van szó, hogy valójában nem szeretitek egymást, csak simán együtt vagytok azt csá...
2016. máj. 4. 16:23
 13/41 anonim ***** válasza:
A barátod egy suttyó.
2016. máj. 4. 16:33
 14/41 anonim ***** válasza:
Én is csak #4-est tudnám ragozni ... És te komolyan szereted? Hiába nagy közhely, de igaz, hogy ez az érzés vak :-(
2016. máj. 4. 16:34
 15/41 Kenzo Tenma ***** válasza:
Neki kéne tennie valamit, mondjuk megosztani a szerelmével amije van.
2016. máj. 4. 17:02
 16/41 anonim ***** válasza:

fu de nem szeretem az ilyen magánakvaló fiúkat!! semmi tekintettel nincs rád, hogy csorog a nyálad...legalább neked is venne valami olcsót, és akkor jobb lenne neked is

amúgy az én pasim is hasonló....kis önző basszus :(

2016. máj. 4. 17:37
 17/41 anonim ***** válasza:
26%
Na álljon meg a menet. A srác amit kap, azt a szüleitől kapja. A szülei ezt a pénzt az ő boldogulására adják nem azért hogy abból tömje a barátnőjét. Ez, hogy nem szórja szét a szülei pénzét az olyan ritka és becsülendő magatartás, amelyet az ilyen nulla moralitással rendelkező golddiggerek soha nem fognak megérteni.
2016. máj. 4. 18:37
 18/41 omba ***** válasza:
de gáz pasi... nem irigyelned kéne, hanem elhajtanod.
2016. máj. 4. 18:38
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
17 @ Micsoda becsülendő magatartás 2000 forintos gyorskajákat rendelni anyuci pénzéből, a kutyafáját! Meg még a csaj a gold digger. :DDD Nyilván fogalmad sincs a "társ" szó jelentéséről. Ezzel a mentalitással nem lepődnék meg ha te is valami anyu pénztárcájából eltartott 30-as szűz lennél. Gyökér.
2016. máj. 4. 18:47
 20/41 anonim ***** válasza:
25%
#19. Nézd. Ha magának keresi a pénzt az más dolog. Én viszont tudom hogy szüleim mennyit dolgoztak azért hogy nekem jó legyen és tartom őket annyira hogy nem köpöm szemen őket azzal hogy szórom a pénzüket.
2016. máj. 4. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!