Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha irigykedek a barátomra? 21L
Mindketten egyetemisták vagyunk.
Ő a szüleinél lakik, míg én albérletben. Nem dolgozik ő se, én se. De az ő szülei alapból jóval többet keresnek az enyéimnél, és még a havi kb 70ezer albi+utazás sincs nekik.
Borzasztóan szerencsés vagyok, hogy állják a szüleim mindet, és boldog is vagyok emiatt. Eddig nem is rágtam magam ilyeneket, hogy kinek mennyi pénze van, stb.
De mostanában kezd rosszul esni, hogy ő kb mindent megvehet magának. Megéhezik, és vesz valami 2ezer forintos kaját, míg én max vmi péksütit eszek. Együtt ülünk és kb csorog a nyálam...
Járhat midnenféle koncertekre stb.
Az, hogy ő hívjon meg engem is, nem opció, mert azért nem kőgazdagok ők se, élősködni se akarok, meg a barátomon is néha úgy érzem, mintha sajnálná tőlem (mert persze van hogy néha meghív).
De én annyira rosszul érzem magam, h arra irigykedek akit a legjobban szeretek, pedig így van :(
fu de nem szeretem az ilyen magánakvaló fiúkat!! semmi tekintettel nincs rád, hogy csorog a nyálad...legalább neked is venne valami olcsót, és akkor jobb lenne neked is
amúgy az én pasim is hasonló....kis önző basszus :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!