Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt, akinek a pénzügyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, akinek a pénzügyek miatt ment tönkre a párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Mostanában eléggé rosszul állunk anyagilag és engem egyre inkább kiborít a férjem hozzáállása a pénzhez. Gyeden vagyok épp és hiába kapok max Gyedet, kb 1 napig van pénzem, mert azzal a lendülettel tovább is utalom a számlákra. Lakáshitel, rezsi, net, TV, telefon, nagyobb gyerek kaja befizetés és marad kb 5000 Ft-om.

Férjem 200 nettót keres, az ő feladata az élelmiszer vásárlás, ez egy 40 000 Ft-os nagybevásárlás+ hó kisebb vásárlások, de nagyon max havi 60 000. Épp a felét költi annak mint, amit én költök a közös dolgainkra, mégis mindig ő az, aki hó közepén már kezdi mondogatni, hogy nincs pénze.

Nem egyszer kellett már a vésztartalékhoz nyúlni.

Nem tud bánni a pénzel. Nincsenek drága szenvedélyei, dohányzik, de nem sokat, ez még bele is férne. Az a baj, hogy ha pl éhes, nem bírja megállni, hogy ne üljön be valahova enni, hiába tudja, hogy étel várja otthon és a sok kicsi sokra megy, egyszerűen kifolyik a pénz a kezéből.

Egyre többet veszekszünk, megőrülök ettől.

Még dolgoztam és kerestem navi 250-et, nem tűnt fel, mert jutott mindenre, nem volt olyan, hogy elfogyott a pénz. Azt hittem, ha kevesebb pénzünk lenne, kevesebbet költenénk, de nem.

2016. máj. 4. 09:16
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

KATÁ-san adózik, havi fix 50 000-et. Van külön céges autó meg kocsi, az egy más tészta, az a családi kasszát nem érinti, ezt itt most nem részletezném.

A telefonszámlában meg benne vannak a mobilparkolások, havi matrica, mobil lottó, ezért bőven túl van 20-on havonta.

A többi pénz kifolyik a kezéből. Ebéd a kollégákkal minden nap, beülős kajálás a haverokkal néha. Kóla, szendvics ott figyel a kocsiban mindig, mosás előtt folyton veszem ki a zsebéből az üres csokipapírokat, ilyesmi.

2016. máj. 4. 12:50
 22/23 A kérdező kommentje:

20-as!

15 évig boldogan éltünk néhány hónappal ezelőttig.

Nem is tudom hogy gondoltam, hogy nem a szomszédnak, vagy postásnak szültem inkább!

2016. máj. 4. 13:02
 23/23 anonim ***** válasza:

döntesz, vagy csinálod ezt, és elúszik az összes takarék

vagy még egyszer leülsz vele, hogy változtasson, ha nem teszi, akkor pedig nincs net, tv befizetés meg hitel.

veszel enni magadnak, gyereknek ami kell és kész.

és szépen beadod a válást, mert az nem állapot, hogy magadra nincs 2 forint

2016. máj. 4. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!