Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ebből probléma a jövőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből probléma a jövőben? Pénzügyek.20/N

Figyelt kérdés

Közel fél éves kapcsolatban vagyok. A páromnak van egy olyan hobbija, ami drágább felszerelést kíván. Mivel mostantól jobbára együtt fogjuk űzni, nekem is kellett felszerelést szerezni, és alig adtam bele, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem volt miből... Pl. az egyik legdrágább dolognak a negyedét ha fizettem, 3 dologba egyáltalán nem adtam bele, a három együtt kitesz közel annyit mint a legdrágább dolog. Aztán az egyik felszerelést kölcsönzi nekem, és végül még egy dolog, amiből nekem adta az övét, ő pedig beruházott egy újba. Még egy felszerelés van hátra, azt majd én veszem végre.

Már volt hogy poénkodott ezzel kapcsolatban, de egyelőre szerencsére nem konfliktusforrás a pénz.

De ez nekem kényelmetlen szituáció, ő mondjuk érvelt azzal is, hogy az ő hobbija, tehát elsősorban az ő dolga hogy felszerelést szerezzen nekem, de kérem szépen, nem lenne kötelező csatlakoznom a hobbijához, én azonban nagyon is szeretnék, mert élvezetes.

De a felszerelésen kívül folyton pénzbe fog kerülni ez a hobbi, azt is ő fogja állni... Meg a hobbin túl is, átlag dolgok, mint kaja, fogamzásgátlás, ő állja.

A belépőjegyeimet szoktam állni csak kb.

Szerintetek ez mennyiben szülhet problémát a jövőben?

2016. márc. 13. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
20 éves nő...
2016. márc. 13. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak akkor probléma, ha ti azt csináltok belőle. Ha úgy érzed, hogy nem kitartottként kezel, hanem egyenlőek vagytok a kapcsolatban, ő pedig nem hányja ezt a szemedre, hanem tisztában van vele, hogy ő vállalta, akkor nem baj.
2016. márc. 13. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Van egy mondás: Ma nekem, holnap neked. Szóval szerintem tényleg ne fújd fel ezt a dolgot, örüljetek, hogy legalább az egyikőtöknek nem probléma a költséges hobbi finanszírozása. Élvezzétek együtt.
2016. márc. 13. 17:03
 4/10 VirágésBence ***** válasza:
45%
Ha nem te kéred, hogy fizesse ki, hanem ő önszántából teszi, akkor hálásan megköszönöd és ennyi, ha neki probléma lenne nem fizetné.
2016. márc. 13. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez ember,és pár függő.

Ha megfelel a barátodnak,akkor semmi gond.

2016. márc. 13. 17:34
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
élő példája hogy ha pinád van bármit megkaphatsz
2016. márc. 13. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Nalunk ez ugy volt h a ferjemnek amikor megismertem akkor a motorozas volt a hobbija, en pedig meg nem is ultem elotte motoron es a gondolattol is a hideg razott h becsatlakozzak.

Ennek ellenere minden felszereslt o vett meg nekem tehat kabat, kesztyu, gatya, sisak, cipo mittomen en mi, es hat ugye ez eleg necces arban van foleg h minden shoei meg alpine star, szoval tobb szazezres tetelek.

Nalunk nem volt kerdes h o fizeti, mert az o hobbija, o akar engem belevonni, ergo o allta az egeszet de ez szoba sem kerult moztunk csak elmentunk megvenni en valasztottam, o fizetett.

Utaltam motorozni, aztan hat honappal kesobb balesetunk lett, a motor ripityara tort, mi is, azota csak kocsi hal Istennek:-))

Szoval sztem ez nem problema koztetek, az o hobbija ergo az o dolga hogy beszerezze a szukseges cuccokat:-))

2016. márc. 13. 18:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem van olyan, aki ezt élvezi is, pl az én párom is. Igaz itt nem hobbiról van szó, hanem a mindennapi életről, de ha tehetné, mindenemet fizetné. Mondjuk ő ezt a példát látta otthon, hogy az apa eltartja a családot és a feleséget is, aki háztartásbeliként van otthon. Persze én nem ezért tanulok, szóval erről szó sem lehet, de ha ez lenne az életcélom, nem ellenkezne, mert szereti, ha ő lehet az, aki nekem megad mindent.
2016. márc. 13. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:
jó is a fémkeresőzés...hajrá
2016. márc. 13. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Fémkeresőzés? :D Furdalta az oldalam a kíváncsiság, vajon mi lehet az, de rá nem jöttem volna. :D
2016. márc. 14. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!