Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetértesz velem hogy azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértesz velem hogy azok akiknek párkapcsolata van mégis itt lógnak lényegében sz*rul működik?

Figyelt kérdés

akinek jó a kapcsolata az nem lóg idefent sokat vagy semennyit. szinglikről ne beszéljünk most.

kort nemet

2015. dec. 31. 12:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem értek egyet veled. :) Én őszintén szólva legtöbbször csak röhögni szoktam idejárni. :D Őszintén, van itt néhány olyan kérdés néha, hogy az ember a hasát fogja a nevetéstől. Van, aki Showder Klubot néz, én az ilyen idióta kérdéseket olvasgatom. :)

24/L

(5 éve tartó kiegyensúlyozott, harmonikus, boldog párkapcsolatban ;))

2015. dec. 31. 13:11
 2/21 anonim ***** válasza:
80%

Agree.

24F

2015. dec. 31. 13:11
 3/21 opened paradise ***** válasza:
85%
Egy jó kapcsolatban sem az van,hogy 0-24-ben dumáltok és amíg alszik a másik,addig nézed.
2015. dec. 31. 13:13
 4/21 anonim ***** válasza:
97%

Én akkor szoktam ide felnézni, amikor besokalltam a tanulástól, és kikapcsolódásra van szükségem. Tehát van, hogy egy fél évig be se lépek, aztán meg órákat cseszek el itt. Ez teljesen független attól, hogy van-e barátom, és hogy a kapcsolatunk épp milyen.

24/N

2015. dec. 31. 13:16
 5/21 BlackSword ***** válasza:
41%
nem értek veled egyet... Nagyrészt röhögni járok fel, trollkodni, vagy ha nagyon jó kedvem van, akkor segíteni másoknak... És főleg az utóbbi, mert szeretek segíteni...
2015. dec. 31. 13:17
 6/21 anonim ***** válasza:
50%
Vagy noliferek,vagy csak jönnek èszt osztani,mert a való életben kevéssé tudnak érvenyesülni,ès itt élvezik hogy mennyire számít a vélemènyük(értsd,hány százalékban adnak hasznos válaszokat)..
2015. dec. 31. 13:20
 7/21 anonim ***** válasza:
65%

Én se értek egyet. Nem a barátommal való kapcsolatomon múlik, hogy mennyit vagyok itt. Távkapcsolatom van, nem vagyunk együtt sokat, de attól még jól működik a dolog :)

L

2015. dec. 31. 13:22
 8/21 anonim ***** válasza:
55%
Szintén nem értek egyet. Mi több műszakban dolgozunk, és néha nem esik egybe a kettőnk munkaideje. Így sokszor van olyan, hogy netezek, ha épp nincs máshoz kedvem, teljesen függetlenül a kapcsolat milyenségétől.
2015. dec. 31. 13:59
 9/21 anonim ***** válasza:
55%

4 éve vagyok együtt a barátommal, és nagyon jó a kapcsolatunk (főleg az utóbbi 2 évben) sokat meg is teszünk érte :)

másfél éve kattantam rá a gyikre, nincs összefüggés ez és a kapcsolatom közt :D csak annyi, ha valami megdöbbentően elképesztő kérdést látok (nincs hiány szerencsére) azt megmutatom neki :D

2015. dec. 31. 14:20
 10/21 anonim ***** válasza:
72%
upsz, lehagytam, hogy 21 éves lány vagyok :)
2015. dec. 31. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!