Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz velem hogy azok akiknek párkapcsolata van mégis itt lógnak lényegében sz*rul működik?
akinek jó a kapcsolata az nem lóg idefent sokat vagy semennyit. szinglikről ne beszéljünk most.
kort nemet
Nem értek egyet veled. :) Én őszintén szólva legtöbbször csak röhögni szoktam idejárni. :D Őszintén, van itt néhány olyan kérdés néha, hogy az ember a hasát fogja a nevetéstől. Van, aki Showder Klubot néz, én az ilyen idióta kérdéseket olvasgatom. :)
24/L
(5 éve tartó kiegyensúlyozott, harmonikus, boldog párkapcsolatban ;))
Én akkor szoktam ide felnézni, amikor besokalltam a tanulástól, és kikapcsolódásra van szükségem. Tehát van, hogy egy fél évig be se lépek, aztán meg órákat cseszek el itt. Ez teljesen független attól, hogy van-e barátom, és hogy a kapcsolatunk épp milyen.
24/N
Én se értek egyet. Nem a barátommal való kapcsolatomon múlik, hogy mennyit vagyok itt. Távkapcsolatom van, nem vagyunk együtt sokat, de attól még jól működik a dolog :)
L
4 éve vagyok együtt a barátommal, és nagyon jó a kapcsolatunk (főleg az utóbbi 2 évben) sokat meg is teszünk érte :)
másfél éve kattantam rá a gyikre, nincs összefüggés ez és a kapcsolatom közt :D csak annyi, ha valami megdöbbentően elképesztő kérdést látok (nincs hiány szerencsére) azt megmutatom neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!