Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha valaki szerelmet vallott a bnömnek? Megverjem? Vagy mi?
Több okból is nagy f...ság lenne verekedni,haver.Sokféleképp megszívhatod:
1. Lehet,hogy te maradsz alul,esetleg a kórházban kötsz ki,jobb esetben az ügyeleten.Könnyen eltörik ám valamelyik csont,én pl szimplán csak elestem,és kettétört a karom.Uszkve négy hónap volt,mire újra teljesértékűen tudtam hasznáni.
2. Te kerülsz ki győztesen,de valamilyen úton-módon büntetőeljárás lesz a dologból.Valszeg megúszod minimális büntetéssel(a sérülés nagyságától függ),de attól független szar lesz a yardra mászkálni.
3. Megvered a srácot,de amikor egyszer majd egyedül mész haza,valahol betalál 3-4 haverjával,aztán lásd első pont.
4. A csajod fülébe jut a dolog,és esetleg azért fog elhagyni,mert szerinte egy agresszív bunkó vagy,és fél tőled,vagy esetleg csak nem ilyennek ismert meg,és csalódott benned.Nem feltétlen fog összejönni a másik csávóval,de könnyen lehet.Az is előfordulhat,hogy büszke lesz rád,amiért így kiálltál mellette,és próbáltad megtartani,de tényleg kiszámíthatatlan,mit fog reagálni.A nő mint olyan eléggé szeszélyes "állatfaj".
Mindezek tetejébe,ha a srác tényleg igazán belezúgott a csajodba,úgysem tudsz változtatni az érzésein.Ha megvered,csak adod alá a lovat.Ha elbeszélgetsz vele,könnyen lehet,hogy összevesztek,de azért megpróbálhatod.Egyébként meg ez a csajod dolga lenne.Nem nagyon tehetsz mást,mint hogy bízol a barátnődben,és örülsz neki,hogy másnak is bejön.Ha komolyan zaklatja,az már más tészta.Akkor mérlegelned kell az előbb felsorolt eshetőségeket,meg azt,hogy mi lesz akkor,ha nem teszel semmit.Aztán döntesz.
Ha a csaj szeret, akkor nem hagy el... Hadd valljon szerelmet, van ez így, de nem lehet semmi baj belőle, ha tényleg minden rendben a kapcsolatotokkal, és a barátnőd is szeret téged.
Ja, és normális ember nem a veréssel kompenzálja a tanácstalanságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!