Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A párom eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A párom eléggé furcsa.

Figyelt kérdés
Van egy másfél hónapos távkapcsolatom, de az illető csak 10 % ban foglalkozik velem ha ott vagyok. Jóformán csak szex van, meg néha egy kis könyörgés után eljön velem ideoda. Igyekszem minél többször lemenni hozzá, és ő is szeretné, de ha ott vagyok folyamatosan csak a gépével foglalkozik. Nem is beszélünk, csak akkor jön el a géptől ha azt akarja. Már megpróbáltam megbeszélni ezt vele, de nem változik semmi. Ha ott vagyok egész nap a négy fal közt ülök nála, ő meg csetel csajokkal haverokkal, de ha otthon vagyok és velem csetel akkor meg minden fél percben leráz, ha nem vagyok ott akkor meg mindenfelé megy buli, haverok, csavargás stb. én mindent megtettem már de eredménytelen. Most mit csináljak? Mert én ezt hosszútávon nem fogom bírni. De ő akar engem azt mondja. én is szeretném őt de nem így. Jah és csak hogy tudjátok én 21 vagyok, ő 29?
2010. ápr. 7. 17:31
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Hat, megprobalkozhatsz azzal, hogy nem telefonalsz neki nem chatelsz vele, eltunsz a szinrol.Igy meglatod, hogy erdekled-e valamennyire, keres-e.Bar en fenntartom az elozo velemenyemet, miszerint ezt a pasit dobni kene.
2010. ápr. 8. 10:31
 32/33 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálom....hátha....mindig küldi a vh-kat hogy hivjam fel....hát a nagy f*szt hivom....3000 ft simán lemenne 2 nap alatt....nem játszok ilyet...akar valamit oldja meg.nincs igazam? mióta küldött vh-t és nem hivom fel,azóta már kb 2 óra eltelt és semmi...eddig nem keres...cseten sincs fent....pedig azt mondta lesz...na jo hazaér a dolgáról én se leszek cseten....azt had egye a fene hol vagyok mit csinálok...
2010. ápr. 8. 11:28
 33/33 A kérdező kommentje:

Hát halljátok....volt egy 4 napos szünet hogy nem beszéltünk....mondtam neki gondolkodjon el...ma már csevegtünk,dumálgattunk és azt mondta ö nem tud egész nap a gép elött ülni,neki élnie kell.(pedig sosincs otthon,csak ha ott vagyok) és mondtam neki hogy igy is él csak akkor ha ott vagyok nem akar csinálni semmit akkkor egész nap a gép elött ül.Erre azt mondta jo keressek magamnak haverokat meg csevegő partnert akivel tudok dumálni hogy ö meg tudja élni az életét... Én csak pislogtam.azt mondta egy nö miatt nem adja fel az életét sem a haverjait pedig soha egy szóval nem mondtam neki ilyet.de állítja hogy szeret és velem akar lenni.Azóta voltam is nála és az egyik nap csak ugy nem is dumáltunk róla,azt mondta mikor megyek haza mert nekei pprogramja van (amit hozzáteszek az az hogy az lett megbeszélve közös progi lesz velem vele meg a haverjaival)és mondtam neki hogy én egy szóval se mondtam hogy ma hazamegyek.és szószerint hazaküldött,azzal a dumával hogy olcsóbban jövök ki ha aznap megyek pedig csak egy 100as különbség lett volna a két ár között.Szerintetek? Kérlek irjatok valamit....Tudom ott kéne hogy hagyjam...ott is fogom csak nehéz mert nem szeretem elhajtani az embereket,még ha muszály akkor sem. :(

Mit tegyek? Segitsetek. Szerintetek az ilyen ember egyáltalán? Kétségbevagyok esve e dolgok hallatán....

2010. ápr. 13. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!