Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A párom eléggé furcsa.
Igen, ilyenkor jól esne vissza adni neki amit okozott, de hidd el, ha sikerülne valamit tenni ellene, félvállról venné és tojna rád, hisz szakítottál vele, így úgy gondolja tesz arra te mit mondasz róla, vagy neki... ahogy eddig is tett rád...
gusztustalan egy alak. és, hogy 29 évesen ennyire primitív észjárása legyen, ez nekem felfoghatatlan... az én 21 éves Párom sokkal kifinomultabb, mint ez a görány, már bocsánat...
Szerintem te alkatilag alkalmatlan vagy erre a "szenvedjen ő is" felállásra, és most csak a megbántottságod késztet ilyesmire. Hidd el nekem, hogy jobb ha nem próbálsz meg lemenni olyan szintre, mert nem sokáig fogod bírni, és csak még rosszabb lesz a vége. :(
24/F
Pedig ez a vírusos dolog jó :D
hisz már-már ez az élete... grrr de mérges vagyok az ilyenekre.
Telepítsd a gépére a trójai összes verzióját(bár nem tudom ilyet lehet-e telepíteni...nem értek hozzá) :D de le kéne törölnöd a vírusirtót és a tűzfalat kikapcsolni. Azt hiszem lenne ott k*rva anyázás... :D
jó ötlet de az a baj ért a gépekhez...ezekkel melózott.. :( de már teljesen összekeveredtem most csetelünk és most megérezte hogy van valami és most meg olyanokat ir hogy mindent megad majd nekem meg ő akar lenni a pasim a legjobb barátom...minden...most akkor mivan?? higgyek neki? mert eddig csak igérgetett...
:(
jaj édes, annyira édes. a f*szt édes, mi afrancot gondol ez magáról??? utolsó pillanatban vagyok, úristen... most nem veszíthetem el a csajom, nem lesz kit dugni. na akkor elkezdek nyalizni azt úgyis szeretik, majd erre behódol nekem... tudod mikor? mond meg neki, gondolkozzon, és ha megvolt keressen fel téged.
Hidd el rohadt hatásos, ha egyeüdl hagyod. A mostani Párommal 2 éve vagyok együtt. 20 km-re lakik tőlem, és akármikor lejöhetett volna a 4 nap alatt, amikor szóba nem álltam vele, de gondolkozott és ezért nem akart úgy beállítani, hogy nem látom szívesen a képét.. szóval tiszteletben tartotta ezt. Utána megbeszéltük, leültünk és minden a rendes kerékvágásban ment tovább. Na, de mit érsz el ennél a baromnál? olyan unintelligens gyökér ahogy csak van.
TE EGY NORMÁLIS, INTELLIGENS, KEDVES NŐ VAGY! MEGÉRDEMELSZ TE ILYET MÉG A HÁTAD KÖZEPÉRE SEM? NEM!
LÉPJ KI CHATRŐL! ne legyél butus! viselkedj :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!