Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A párom eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A párom eléggé furcsa.

Figyelt kérdés
Van egy másfél hónapos távkapcsolatom, de az illető csak 10 % ban foglalkozik velem ha ott vagyok. Jóformán csak szex van, meg néha egy kis könyörgés után eljön velem ideoda. Igyekszem minél többször lemenni hozzá, és ő is szeretné, de ha ott vagyok folyamatosan csak a gépével foglalkozik. Nem is beszélünk, csak akkor jön el a géptől ha azt akarja. Már megpróbáltam megbeszélni ezt vele, de nem változik semmi. Ha ott vagyok egész nap a négy fal közt ülök nála, ő meg csetel csajokkal haverokkal, de ha otthon vagyok és velem csetel akkor meg minden fél percben leráz, ha nem vagyok ott akkor meg mindenfelé megy buli, haverok, csavargás stb. én mindent megtettem már de eredménytelen. Most mit csináljak? Mert én ezt hosszútávon nem fogom bírni. De ő akar engem azt mondja. én is szeretném őt de nem így. Jah és csak hogy tudjátok én 21 vagyok, ő 29?
2010. ápr. 7. 17:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Igen, ilyenkor jól esne vissza adni neki amit okozott, de hidd el, ha sikerülne valamit tenni ellene, félvállról venné és tojna rád, hisz szakítottál vele, így úgy gondolja tesz arra te mit mondasz róla, vagy neki... ahogy eddig is tett rád...

gusztustalan egy alak. és, hogy 29 évesen ennyire primitív észjárása legyen, ez nekem felfoghatatlan... az én 21 éves Párom sokkal kifinomultabb, mint ez a görány, már bocsánat...

2010. ápr. 7. 20:06
 22/33 anonim ***** válasza:

Szerintem te alkatilag alkalmatlan vagy erre a "szenvedjen ő is" felállásra, és most csak a megbántottságod késztet ilyesmire. Hidd el nekem, hogy jobb ha nem próbálsz meg lemenni olyan szintre, mert nem sokáig fogod bírni, és csak még rosszabb lesz a vége. :(

24/F

2010. ápr. 7. 20:13
 23/33 anonim ***** válasza:
Kuldj egy virust a gepere, attol biztos szenvedne, mint a kutya:-)Amugy a viccet felreteve, tenyleg jobb, ha hagyod a francba.Itt nincs mit tenni.
2010. ápr. 7. 20:13
 24/33 anonim ***** válasza:

Pedig ez a vírusos dolog jó :D

hisz már-már ez az élete... grrr de mérges vagyok az ilyenekre.

Telepítsd a gépére a trójai összes verzióját(bár nem tudom ilyet lehet-e telepíteni...nem értek hozzá) :D de le kéne törölnöd a vírusirtót és a tűzfalat kikapcsolni. Azt hiszem lenne ott k*rva anyázás... :D

2010. ápr. 7. 20:17
 25/33 A kérdező kommentje:

jó ötlet de az a baj ért a gépekhez...ezekkel melózott.. :( de már teljesen összekeveredtem most csetelünk és most megérezte hogy van valami és most meg olyanokat ir hogy mindent megad majd nekem meg ő akar lenni a pasim a legjobb barátom...minden...most akkor mivan?? higgyek neki? mert eddig csak igérgetett...

:(

2010. ápr. 7. 20:23
 26/33 anonim ***** válasza:

jaj édes, annyira édes. a f*szt édes, mi afrancot gondol ez magáról??? utolsó pillanatban vagyok, úristen... most nem veszíthetem el a csajom, nem lesz kit dugni. na akkor elkezdek nyalizni azt úgyis szeretik, majd erre behódol nekem... tudod mikor? mond meg neki, gondolkozzon, és ha megvolt keressen fel téged.

Hidd el rohadt hatásos, ha egyeüdl hagyod. A mostani Párommal 2 éve vagyok együtt. 20 km-re lakik tőlem, és akármikor lejöhetett volna a 4 nap alatt, amikor szóba nem álltam vele, de gondolkozott és ezért nem akart úgy beállítani, hogy nem látom szívesen a képét.. szóval tiszteletben tartotta ezt. Utána megbeszéltük, leültünk és minden a rendes kerékvágásban ment tovább. Na, de mit érsz el ennél a baromnál? olyan unintelligens gyökér ahogy csak van.

TE EGY NORMÁLIS, INTELLIGENS, KEDVES NŐ VAGY! MEGÉRDEMELSZ TE ILYET MÉG A HÁTAD KÖZEPÉRE SEM? NEM!

LÉPJ KI CHATRŐL! ne legyél butus! viselkedj :P

2010. ápr. 7. 20:36
 27/33 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy elobb-utobb ugyis vege lesz, mert a jelekbol latszik, hogy gaz ez a pasi.Lehet, hogy most meg hagyod magad becsapni, es huzzatok egy darabig, de nem fog megvaltozni.Jobb most lepni!
2010. ápr. 7. 20:44
 28/33 A kérdező kommentje:
a 20:36-osnak.... nagyon köszönöm a jó szókat...sokat segített....de lehet ezt én is megpróbálom bár tudom hogy nem nagyon hatná meg......deki tudja....Tényleg köszönöm!!!!
2010. ápr. 7. 21:02
 29/33 A kérdező kommentje:
mindenesetre ha kiváncsiak vagytok megirom majd mi lett a vége :)
2010. ápr. 7. 21:12
 30/33 A kérdező kommentje:
Komolyan ez csak magával foglalkozik..... Nem igaz...Ez ennyi....Na kipróbálom ezt a gondolkodjon el dolgot.....eskü.... Írjatok
2010. ápr. 7. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!