Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A párom eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A párom eléggé furcsa.

Figyelt kérdés
Van egy másfél hónapos távkapcsolatom, de az illető csak 10 % ban foglalkozik velem ha ott vagyok. Jóformán csak szex van, meg néha egy kis könyörgés után eljön velem ideoda. Igyekszem minél többször lemenni hozzá, és ő is szeretné, de ha ott vagyok folyamatosan csak a gépével foglalkozik. Nem is beszélünk, csak akkor jön el a géptől ha azt akarja. Már megpróbáltam megbeszélni ezt vele, de nem változik semmi. Ha ott vagyok egész nap a négy fal közt ülök nála, ő meg csetel csajokkal haverokkal, de ha otthon vagyok és velem csetel akkor meg minden fél percben leráz, ha nem vagyok ott akkor meg mindenfelé megy buli, haverok, csavargás stb. én mindent megtettem már de eredménytelen. Most mit csináljak? Mert én ezt hosszútávon nem fogom bírni. De ő akar engem azt mondja. én is szeretném őt de nem így. Jah és csak hogy tudjátok én 21 vagyok, ő 29?
2010. ápr. 7. 17:31
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Szívlapátra vele...
2010. ápr. 7. 17:36
 2/33 anonim ***** válasza:

Az lehet te szereted őt, de ő biztos nem!

Én csak azt tudom tanácsolni, hogy szakíts vele!

2010. ápr. 7. 17:37
 3/33 anonim ***** válasza:
Mit csinalsz egy ilyen pasival??egyertelmuen lapat.
2010. ápr. 7. 17:37
 4/33 A kérdező kommentje:

az a baj hogy nagyon megszerettem,és elvileg ő is nagyon szeret...legalábbis ezt mondja

de nem lehet vele megbeszélni mert sose engedi végigmondani.cseten tudtam neki elmondani de azt mondta változtat de semmi.

2010. ápr. 7. 17:41
 5/33 anonim ***** válasza:
Szeret téged (dugni)..., ennyi a lényeg, ha téged ez boldogít hát sok sikert hozzá, de 3-an mondjuk, hogy ez nem normális és szívlapátra vele...
2010. ápr. 7. 17:45
 6/33 A kérdező kommentje:
De azért nem értem mert ezalatt a rövid idő alatt azért sokmindenben támogatott,de az hogy miért veszekedek vele amiatt hogy nem foglalkozik velem azt nem érti meg....
2010. ápr. 7. 17:50
 7/33 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok.Ebbol, amiket leirtal, az jon le egy kivulallo szamara, hogy a pasi nem szeret teged, csak lehet h nem meri megmondani.
2010. ápr. 7. 17:57
 8/33 anonim ***** válasza:

29 és ennyire nem fogja fel, hogy neked mire van szükséged? alapból azt se vágom, ha ott vagy nála és neki nem esik le a tantusz, hogy tök egyedül ülsz, nézelődsz, esetleg bambulsz (bocsi) és ő meg elvigyorog a chat és az msn (vagy akármi) társaságában... a társaság nem az amit ő hisz, a chat meg ezek, hanem te lennél az.- Aki leutazik hozzá, meglátogatja őt, rászánja az idejét...- erre annyit tudok mondani saját szavaimmal élve: menjen a p*csába :D

hát hogy a fenébe hagyhatod ezt, úgy kiosztanám az agyát. ÁH DE TÉNYLEG FELFOGTAD HOGY 29 ÉVES ÉS ÍGY VISELKEDIK?

szerintem valami pszichés baja is lehet a srácnak, mert a sz.gépbe menekül... nekem ez jön le.

Ha már komolyabban is beszéltél vele erről, vagy próbáltál, de akkor is lerázott, egyértelmű , hogy dobnod kell a francba, valami szép mellékes szöveggel, amit talál felfog és elgondolkozik ezután, ha lesz még esetleg az életben, egy ilyen odaadó barátnője mint te, akkor képes lesz-e vele foglalkozni... ha nem fogja fel, magára vessen, de eszed ágába se jusson eszedbe sajnálni!

Szégyellje magát!

18/L

2010. ápr. 7. 17:59
 9/33 anonim ***** válasza:
Bocsi, a szóismétlésekért, gyorsan írtam :)
2010. ápr. 7. 18:00
 10/33 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek a 17:59-essel... De igen az utóbbi két hétben megpróbáltam vele beszélni erről és kiosztani,de megmagyarázta hogy ez nem így van én látom rosszul a dolgokat....pedig nem...Mert tényleg én utazgatok hozzá 170 kmeket oda vissza akkor legalább annyi hogy velem foglalkozzon...de ezt mondtam neki is...annyi változott hogy azt mondta nem fog csetelgetni,csak mindig jön valami hülye duma ha ír neki valaki,hogy hu ez fontos visszakell irnom neki,vagy pont mikor kivan lépve akkor akarja megváltoztatni a képét a cseten,meg ilyenek....meg igaz nem csetel már annyit mig ott vagyok de még igy is a gépet nyuzza....hogy hhuu megmutatja ezt meg azt meg ilyen hirek olyan hirek és megmondtam neki hogy én enm hirekre meg a netre vágyom hanem hogy velem foglalkozzon és ne csak akkor hizelegjen ha azt akarja...

Nem tom mit tegyek,mert megváltoztatni nem tudom...Tudom hogy ott kéne hagynom mert ez igy nagyon nem jó,de én szeretném hogy az legyen ...tehetetlen vagyok...tudom mi lenne a helyes csak én várom a csodát...hátha...:(

2010. ápr. 7. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!