Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már eléggé furcsa. Tetszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már eléggé furcsa. Tetszek neki? Hogy tudnék kezdeményezni, vagy hogy vehetném rá, hogy kezdeményezzen?

Figyelt kérdés

Egy látásból ismert srácról van szó.

Először azt hittem, hogy csak véletlen, hogy 1-2hónapja nem lép fel myvipre, aztán mikor bejelölöm (és megkapja az email-t, hogy "XY bejelölte"), akkor már aznap fel is lép, és visszajelöl. Most viszont küldtem egy levelet pár ismerősömnek (megkapta az email-t, hogy "XY levelet küldött önnek"), és már aznap fel is lépett.

Keresem a kifogásokat, de nem találok elképzelhetőt. Lehethogy ez az egész csak véletlen?

Mondanám, hogy nem jelölik be mások, és csak azért lépett fel, mert épp bejelölte valaki (én), de mikor fellépett, akkor nekem jelölt vissza először, és utánam még 3 embernek. Tehát nem én jelöltem be egyedül.

Akkor most tetszek neki? Vagy tényleg csak véletlen ez az egész?

De nem lép. Nem vesz fel msn-re, vagy ilyesmi. Élőben meg nem futunk össze... Akkor lépjek én? De mit? Hogy érjem el, hogy lépjen?

16/L

2009. jún. 1. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyszerűen írd meg neki,hogy ráér e,s összefuthatnátok e valahol?Valakinek kezdeményezni kell,a mai fiúk,tisztelet a kivétel,elég gyávák.
2009. jún. 1. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!