Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A párom eléggé furcsa.
Figyelt kérdés
Van egy másfél hónapos távkapcsolatom, de az illető csak 10 % ban foglalkozik velem ha ott vagyok. Jóformán csak szex van, meg néha egy kis könyörgés után eljön velem ideoda. Igyekszem minél többször lemenni hozzá, és ő is szeretné, de ha ott vagyok folyamatosan csak a gépével foglalkozik. Nem is beszélünk, csak akkor jön el a géptől ha azt akarja. Már megpróbáltam megbeszélni ezt vele, de nem változik semmi. Ha ott vagyok egész nap a négy fal közt ülök nála, ő meg csetel csajokkal haverokkal, de ha otthon vagyok és velem csetel akkor meg minden fél percben leráz, ha nem vagyok ott akkor meg mindenfelé megy buli, haverok, csavargás stb. én mindent megtettem már de eredménytelen. Most mit csináljak? Mert én ezt hosszútávon nem fogom bírni. De ő akar engem azt mondja. én is szeretném őt de nem így. Jah és csak hogy tudjátok én 21 vagyok, ő 29?
Gondolom netfüggő. Akkor meg meg... ,vagy megszöksz!
2010. ápr. 7. 18:37
12/33 A kérdező kommentje:
nem tudom...azt mondja hogy csak igy tudja tartani a kapcsolatot a barátaival,akik hozzáteszem ugyanabban a városban laknak,és elég sokszor találkoznak....
2010. ápr. 7. 18:43
13/33 anonim válasza:
En nem is ertem, hogy miert vacillalsz.A napnal is vilagosabb a helyzet.
2010. ápr. 7. 18:44
14/33 anonim válasza:
Akkor meg sokkal fontosabbak számára a barátai, mint te, és bármit csinálsz, te csak utánuk jöhetsz majd.
Vagy azt akarja elérni, hogy seprűzd ki, mert ő nem akar/ mer lapátra tenni téged.
Vagy (hozzám hasonlóan) ért az emberekhez, és azt akarja elérni, hogy teljesen alárendeld magad neki, amivel a jelek szerint nagyon jól halad. :(
2010. ápr. 7. 19:09
15/33 anonim válasza:
18:44-nek. Gondolom azért vár, mert egy áldozat-típusú személyiség, amivel a másik teljes mértékben vissza is él. :(
Ne haragudj Kérdező, de én így látom.
2010. ápr. 7. 19:14
16/33 anonim válasza:
Igen!
Ezt én is így gondolom... tehát, vagy elviseled a bánás módját, ami nem normális, vagy egy nagy levegőt veszel és megmondod neki: vége van "szívem"!
Hidd el tudom mit beszélek... másfél évig voltam távkapcsban. 350 km-t utaztam.. szerinted?
nem kéne, hogy felemésszen a hiány és ennek a hülyének a viselkedése. Küld el a francba. TUDOM, HOGY NAGYON NEHÉZ, DE ÍGY MEGFOGSZ MELLETTE ŐRÜLNI A MAGÁNYTÓL! :s
szurkolok, hogy legyen lelkierőd mind ehhez, és sikerüljön jól az életed!
2010. ápr. 7. 19:41
17/33 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen...remélem mostmár sikerülni mert egy kicsit már sok volt a csalódásból....de jó hogy ez másfél hónap alatt kiderült mert az előzőnél 2 évbe telt....de ezekután azt akarom hogy neki is fájjon épp úgy mint nekem...erre esetleg ötlet?? én nagyon kivagyok...lehet az a baj hogy tul sokat nyujtok mindig a páromnak? :( Most is cseten veszekedünk....nem lehet vele normálisan beszélni és csodálkozik hogy felkapom a sz*rt?? áááá....
2010. ápr. 7. 19:46
18/33 anonim válasza:
Neki nem fog fajni, mert a jelek szerint nem erdekled kulonosebben.Itt csak azt teheted, hogy kirakod a szuret, es nem mutatod neki, hogy mennyire faj, es aztan szepen elfelejted.Amugy szerintem ilyen tavkapcsolatok helyett inkabb a kornyezetedben kene pasi utan nezni.En nem nagyon hiszek a tavkapcsolatokban.
2010. ápr. 7. 19:59
19/33 anonim válasza:
Akkor igazam volt, hogy áldozat-típus vagy.
Jobb, ha nem állsz neki háborúzni vele, csak kidobod, mint a macskát sz..ni. :)
2010. ápr. 7. 20:00
20/33 A kérdező kommentje:
valamit csak tudok tenni vele hogy ő is szenvedjen.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!