Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító egy személy vagyok szerintetek?
Nagyon érzelmes lány vagyok, aki mindennél előrébb helyezi a szerelmét. Számomra ő a legfontosabb, nagyon szeretem, és az a vágyam,hogy ennyire viszont szeressenek.Persze ettől még tisztában vagyok az élet más dolgaival is,tehát tanulok,hogy jó megélhetésem legyen. Engem a szerelem tesz boldoggá, a pénzben és a kütyükben, kényelemben sosem leltem a boldogságot. Szeretek a természetben lenni, imádom az állatokat és a nyugodtságot. Vidéken élek és úgy érzem megbecsülök mindent, nem büdös a munka számomra.
Nincs sok barátom,de akik vannak legalább igazi barátok. Nem hiszek a fiú-lány barátságban, saját tapasztalatból és az eddig látottak alapján. Fiú ismerőseim persze vannak, de egyikkel sem közeli kapcsolat. Ebből adódóan nem tudom elviselni azt sem,hogy páromnak legyen nő barátai. Nem akarom őt korlátozni, és azt sem, hogy pórázon érezze magát, de nekem a megcsalástól felfordul a gyomrom, és úgy gondolom,hogy ha nincs rá alkalom, akkor nincs hogy megtörtjénen (pl ha nincs kettesben találka, nem lehet semmi)
Tudok a párom régi dolgairól és lány ügyeiről, és ha úgy alakul,hogy egy baráti társaságba keveredek velük, próbálom tűrtőztetni magam és elviselni a helyzetet. Nem szoktam hisztizni, de most olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudom mit tegyek.
Két év után most érzem azt,hogy kezd elhidegülni tőlem a párom. Munka miatt nincs nagyon sok időnk egymásra, de az együtt töltött időt mindig tartalmasan próbáljuk kihasználni. Ám most utoljára inkább ezeket a haverokat választotta, és elmaradt a mi megbeszélt együttlétünk. Egy csomó ideig voltunk a haverjaival, és nem volt tekintettel arra sem, hogy az egyik lánnyal ki nem állhatjuk egymást. Persze nem az volt a bajom,hogy velük voltunk, hanem az bánt,hog emiat elmaradt a mi megbeszélt dolgunk, és olyan mintha ők már fontosabbak lennének.
Szerintetek taszító lennék e személyiségem miatt? Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve
Két külön problémát vázoltál fel szerintem.
Nem hiszem én sem, hogy a barátodat a személyiséged taszítaná, mert ha így lenne, akkor már régen nem lennétek együtt. Viszont sokat segítene a megoldásban, ha inkább tőle kérdeznéd meg, miért viselkedett úgy, ahogy, nem pedig tőlünk.
A személyiséged meg... valahol jelzésértékű is lehet, hogy a barátod elhidegülésének lehetséges okaként elsőnek a személyiségedet nevezed meg. Talán sejted, hogy nem éppen a legérettebb módon viszonyulsz a párkapcsolati kérdésekhez.
Taszítónak nem neveznélek, de nyomasztó volt végigolvasni a kérdés kifejtését.
Szóval te úgy képzeled az életet, hogy ti ketten együtt, mindenféle külvilág kizárásával.
Helytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!