Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok megbocsátani mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok megbocsátani mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Barátom lebukott ahogy egy másik lánnyal beszélget facen eléggé félreérthetetlenül hogy mi is folyik kettőjük között

(akit érdekel hogy mi volt a beszélgetésbe írjon privátba)

rengetegszer a szemembe hazudott hogy engem "le rázzon" hogy vele tudjon beszélni

mikor kiderült mérhetetlen nagyot csalódtam benne

1-2 napig szóba se álltunk egymással

de oda jött később hozzám hogy sajnálja és csak engem szeret

azóta újra együtt vagyunk folyton és ő sokat próbálkozik hogy megbocsássak

de egyszerűen nem tudok valahogy akárhányszor rá nézek az üzenetek jutnak eszembe

akárhányszor külön vagyunk mindig rettegek miket csinál

nem csalt meg de rettegek hogy máskor okosabb lesz és nem bukik le és kitudja meddig fajul ez a dolog

szerintetek csak túl reagálom a dolgot?

éss tényleg minden pasi ilyen? előbb utóbb unalmas lesz a barátnője ? vagy mért csinálhatta ezt amikor eddig tökéletes volt minden köztünk? 2 éve vagyunk együtt

csak azt szeretném ha minden olyan lenne mint rég

mit tegyek hogy túl tegyem magam rajta?

2015. okt. 24. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:

"Nem tudok megbocsátani....csak azt szeretném ha minden olyan lenne mint rég

mit tegyek hogy túl tegyem magam rajta?" No ez igy nem megy!!!!

2015. okt. 24. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolom mielőtt feltetted a kérdésedet elolvastál ezen az oldalon vagy ezret, amit hasonló helyzetben levő nők/férfiak írtak ki. Valószínűleg a legtöbbnél a válasz az volt, hogy "hagyd el" "nem érdemel meg Téged" "találsz jobbat" éééés itt van plusz 1! HAGYD EL A FIÚT! Ugyanebben a helyzetben voltam, ráadásul túl makacs, önfejű, szerelmes, és hülye voltam ahhoz, hogy többedszerre is megbocsássak neki. Óriási hiba volt, nagyon bánom az elvesztegetett időt! Ha egyszer megteszi, megteszi majd máskor is. Ha agyalsz az okokon, hogy miért tette ezt veled, rengeteg logikusabbnál logikusabb elmélet jut eszedbe... Unatkozik a kapcsolatodban, komolytalan, éretlen, kalandot keres, a másik nőt szereti, és Téged már nem, vagy nem annyira. De egy biztos, amikor a nőnek írogatott, eszébe sem jutottál... Szakíts!
2015. nov. 15. 20:54
 3/3 A kérdező kommentje:
szia igen utána olvastam csak "titkon" reménykedtem hátha lesz másik megoldás am még mindig együtt vagyok vele
2015. nov. 18. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!