Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem, de nem tud megbocsátani. Mit tegyek?
A barátommal fél éve jártam, mikor 1 buliban megadtam a számom 1 srácnak. 1 estét végig smseztem vele, majd bejelölt facebookon, és elpanaszoltam neki a rossz dolgokat a kapcsolatomról. Közben a barátnőimnek megírtam, hogy esetleg 1-2x raniznék a sráccal, ezt a barátom elolvasta, 1x megbocsátotta a fiút, de a kibékülés után este olvasta el az 1-2 randisat, a hazugságom nem tudta megbocsátani így elhagyott. Miután elment 1 órával később írtam 1 barátnőmnek, hogy írok a srácnak, hogy meg akarom ismerni. Ezt tegnap olvasta el, teljesen kiakadt, nem tud nekem megbocsátani, nem tud többé bízni bennem.
De rájöttem, hogy eszméletlenül szeretem a barátom, ő az életem.
Azt mondja idővel talán újrakezdhetjük, de nem tudja.
Tudom, hogy hatalmasat hibáztam, de nagyon szeretem, vissza akarom kapni, mit tegyek?
Mit vártál... Miután megbántottad és hazudtál, és újra egy másik pasival próbáltál kavarni, megbocsájtást akarsz?
E L B A S Z T A D
A srácot töröltem, nem tudom elképzelni, hogy bárki más hozzám érjen. Akkor azt mondjátok, hogy akármit teszek, nem fogok neki többé kelleni?
Belehalok, nagyon hiányzik, bármit megtennék érte?
1. En sem bocsatanek meg neked. Ne is vard el tole.
2. Az senkinek nem tunik fel,hogy azert az is kur**gaz,hogy olvasgatjatok egymas sms-t, levelezeseit???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!