Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító egy személy vagyok szerintetek?
Nagyon érzelmes lány vagyok, aki mindennél előrébb helyezi a szerelmét. Számomra ő a legfontosabb, nagyon szeretem, és az a vágyam,hogy ennyire viszont szeressenek.Persze ettől még tisztában vagyok az élet más dolgaival is,tehát tanulok,hogy jó megélhetésem legyen. Engem a szerelem tesz boldoggá, a pénzben és a kütyükben, kényelemben sosem leltem a boldogságot. Szeretek a természetben lenni, imádom az állatokat és a nyugodtságot. Vidéken élek és úgy érzem megbecsülök mindent, nem büdös a munka számomra.
Nincs sok barátom,de akik vannak legalább igazi barátok. Nem hiszek a fiú-lány barátságban, saját tapasztalatból és az eddig látottak alapján. Fiú ismerőseim persze vannak, de egyikkel sem közeli kapcsolat. Ebből adódóan nem tudom elviselni azt sem,hogy páromnak legyen nő barátai. Nem akarom őt korlátozni, és azt sem, hogy pórázon érezze magát, de nekem a megcsalástól felfordul a gyomrom, és úgy gondolom,hogy ha nincs rá alkalom, akkor nincs hogy megtörtjénen (pl ha nincs kettesben találka, nem lehet semmi)
Tudok a párom régi dolgairól és lány ügyeiről, és ha úgy alakul,hogy egy baráti társaságba keveredek velük, próbálom tűrtőztetni magam és elviselni a helyzetet. Nem szoktam hisztizni, de most olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudom mit tegyek.
Két év után most érzem azt,hogy kezd elhidegülni tőlem a párom. Munka miatt nincs nagyon sok időnk egymásra, de az együtt töltött időt mindig tartalmasan próbáljuk kihasználni. Ám most utoljára inkább ezeket a haverokat választotta, és elmaradt a mi megbeszélt együttlétünk. Egy csomó ideig voltunk a haverjaival, és nem volt tekintettel arra sem, hogy az egyik lánnyal ki nem állhatjuk egymást. Persze nem az volt a bajom,hogy velük voltunk, hanem az bánt,hog emiat elmaradt a mi megbeszélt dolgunk, és olyan mintha ők már fontosabbak lennének.
Szerintetek taszító lennék e személyiségem miatt? Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve
Ha jól értem ellaposodik a kapcolatotok.
Szerintem jó megoldás lehet egyrészt egy "frissítés" ilyenkor. Menjetek el egy akár csak 3 napos welnessbe, ott el lehet felejteni a napi gondokat, kikapcsolódni zavaró körülmények nélkül csak ti ketten.
Kis lazulás, sok szex, sok romantika...
Másrészt a kapcsolatba is rakhatnátok valami újat. Egy közös hobbi sokat segíthet, pl. elmentek táncolni valami tánc-képzőbe salsázni, vagy bármi másra ami érdekel mindkettőtöket.
Nem hiszem hogy a "személyiséged taszítaná", ha így lenne nem hogy két évet de két hónapot sem bírt volna ki veled.
Azonban az emberek változnak a korral és az eltelt idővel, ki kevésbé ki jobban. Ha nem beszédes, kommunikatív közegben élitek együtt az életeteket akkor eltávolodhattok egymástól idővel.
"Taszító egy személy vagyok szerintetek?"
Nem, egyátalán nem vagy az! Sőt, számomra inkább pozitív és vonzó személyiség.
Nem volt tisztességes tőle, hogy a ti megbeszélt programotokat elhalasztotta a barátai miatt. Meg kell találni az egészséges egyensúlyt a barátok és a párkapcsolat között.
Úgy érzem, ha valakinek már van kapcsolata, akkor inkább abba az irányba kellene orientálódnia. Tehát annak kéne elsődlegesnek lennie.
Ezeket megbeszélted vele is?
Köszönöm a válaszokat!
Igen erre gondoltam én is, hogy már az elején tisztáztam vele ezt a nézetem és ha nem zavarta idáig akkor most sem kéne probléma legyen, de hát akkor mi az?
Nem beszéltünk azóta, mivel a reggel haza ment, készülődni, mert ha szól a főnöke akkor indulnia kell. Reméltem,hogy hív magával, mert máskor annak is örült,hogy vele megyek vásárolni, addig is együtt vagyunk,de nem tette. Azóta valahogy semmihez sincs kedvem és ezeken a dolgokon agyalok :/
Van egy ilyen ismerősöm, fiúba... mit ne mondjak, kissé defektes.
Én is fontosnak tartom a párkapcsolatot, de tudom, hogy egyedül is értékes vagyok. Ebből kifolyólag nem tudnám elviselni, ha a párom azt mondaná, hogy nem találkozhatok a fiú barátaimmal, főleg, hogy nekem szinte csak fiú barátaim vannak, sőt, a kollégáim is fiúk 85%-ban. Én sem sajátítom ki a páromat. Azt elvárom, hogyha megcsal, akkor mondja meg, mert ha titkolózik, akkor ha rájövök sokkal dühösebb leszek, mintha ő mondja el. Azt az elvet vallom, hogy akit vinni lehet, azt úgyis viszik.
Én tuti nem bírnám sokáig egy ilyen személyiségű emberrel, mint te. Még barátként se, nem még párként. El kell fogadnod a párod baráti társaságát, és ha ilyen hiszti királynő vagy, ne csodálkozz, hogy menekül tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!