Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért taszító a férfi érzelme?
Tisztességes, helyes, normális embernek tartottak a bnőim, exeim. De miért van az hogy szakítás után ha ők mondták ki, ha szarok rájuk elkezdtek érdeklődni, fals reményt keltő kérdéseket feltenni(végleg vége,stb), ha kiöntöm a szívem (ami nekem egyéb okok miatt nehéz) egyből visszaálltak a "legyünk hidegek, kegyetlenek, rúgjunk bele" attitűdre? Régen nem voltam jó fiú, de benőtt a fejem lágya és csak arra vágyom hogy egy nő ne csak addig legyen oda értem amég meghívom, megadom amit csak kívánhat, hanem akkor amikor lelkileg a padlón vagyok. Tényleg ennyire szánalmas ha kimutatom azt hogy fáj ha nem kapok érintést, testiséget, gyengédséget?
A mostani "barátnőmmel" (mostmár ex ex) is ez most a helyzet. Csak akkor akar valamit ha tojok rá, ha meg mással randizok, (aki szebb,jobb) elkezd egyből drámázni, viszont egyszer elsütöttem, hogy legyen amit ő szeretne, kezdjük üjra, azonnali rideg, kegyetlen elutasítás volt a "jutalmam".
(Tanult, intelligens nőröl van szö akiről nem mondanátok meg hogy ennyire kegyetlen)
Értelmes tanács? Kor/nem
Mindenki ugyanazt vonzza magahoz. En akkor szeretem , ha erzelmes velem az aktualis pasim, ha mar kozelkerultunk egymashoz. Szinte idegent nem jo az erzelem. A ridegseg vedekezes a csalodas ellen. Valojaban szeretnek erzelmes lenni, de kove dermedek sokszor es eszembe jutnak az eddigi csalodasaim. A mostani pasim is ridegnek gondol, amikor en olelgetem, csokolgatom tobbszor. Megint azt erzem, h pofara estem. Az erzeseim nem talalnak viszonzasra.
N
huh..erre nem tudok mit mondani.. ilyen idióta nőket fogtál ki :D
mindenki megérdemli, hogy kimutathassa az érzéseit, és ezért ne nézzék le.. az eddigi barátnőim normálisan álltak az eddigi helyzetekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!