Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ez szerintetek gáz? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és kifejezetten család centrikus! 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel és jól megvagyunk és néha már egy babán töröm a fejem vagyis nem akarok még mert hát fiatal vagyok és a barátnőm is(ő is 21), de néha jól esik elgondolkodni hogy milyen lenne! Barántőm hasához is beszélek néha de csak poénból és mesélek neki valamit vagy annyit mondok hogy vigyázz anyura!
Kérdésem a következő:
Ez gáz hogy ilyen vagyok?
Kiábrándulhat emiatt a barátnőm belőllem? Mert hát ő nagyon nem akar gyereket egy jó ideig és ezt nagyon is kihangsúlyozza néha!
2010. ápr. 7. 10:45
11/15 anonim 

válasza:

ez egyaltalan nem gaz...emiatt azt is erezheti a baratnod, hogy o az, akivel le akarod elni az eleted, es a kozos gyerek sem riaszt vissza...ilyenek miatt ne idegelj:)
12/15 anonim 

válasza:

Ó bár az én pasim gondolná így , pedig ő már 30....
13/15 A kérdező kommentje:
Hát kicsit megoszlanak a vélemények ugy látom! Nem is akarok még én sem babát! Csak a gondolattal játszom! :)
2010. ápr. 7. 13:06
14/15 anonim 

válasza:

:) szerintem ez egyáltalán nem gáz :D az én párom (25) is felhozza néha a babatémát,bár ő azt mondta,még nem akar gyereket. (én még fiatal vagyok hozzá) de én is szoktam rajta gondolkodni. :D
19/L
15/15 anonim válasza:
Huh hát ezt jól megaszondtátok... Pedig sztem nem gáz, sőt! Csak ha a lány még nem ennyire érett, akkor ijesztő lehet ez neki. Próbáld egy kicsit "pihentetni" a témát, és később, ha már érzed rajta, h "komolyodik", újra szóba lehet hozni. (Zárójelben jegyzem meg, h sokszor pont az hozza meg a lányok kedvét, ha nem beszélsz erről, és kicsit elbizonytalanodik, de azért taktikázni nem jó egy kapcsolatban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!