Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ez szerintetek gáz? (Részletek lent)
21 éves vagyok és kifejezetten család centrikus! 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel és jól megvagyunk és néha már egy babán töröm a fejem vagyis nem akarok még mert hát fiatal vagyok és a barátnőm is(ő is 21), de néha jól esik elgondolkodni hogy milyen lenne! Barántőm hasához is beszélek néha de csak poénból és mesélek neki valamit vagy annyit mondok hogy vigyázz anyura!
Kérdésem a következő:
Ez gáz hogy ilyen vagyok?
Kiábrándulhat emiatt a barátnőm belőllem? Mert hát ő nagyon nem akar gyereket egy jó ideig és ezt nagyon is kihangsúlyozza néha!
Akkor felvázolom a jövőt:
Te belefogsz már őrülni, hogy nincs gyerek, egyfolytában csesztetni fogod a nődet, hogy annyira szeretnél már egy gyereket, mikor csináltok. Ő besz@rik, és elhagy. :D
Én 1 valamit mondok - Ide gyak kérdésekre sok idióta ját - nem kellene akárki véleményére adni, de ezt gondolom teis tudod :)
Amugy nekem is vannak hasonló gondolataim, mégse vagyok nyálgép - eddig amilyen csajjal össze akartam jönni, azzal meg is volt minden - egyszerűen csak arról van szó hogy nagy családban nőttem fel, egy olyan környezetben ahol mindig volt gyerek.
De mégis 30 éves koromig nem gondolnék komolyabban gyerekre, anyagi háttér, és a jövőm alapjai miatt - bár már 22 évesen van gondolatban önerőőböl egy fél házam közepes kerttel, de mégis úgygondolom manapság több dologra is oda kell figyelni, jó körülmények között akarom a gyereket nevelni.
22F
Benyalhatsz a kérdéseddel együtt :D
Rég öngyilkos lettem volna :)
Miből következtetsz ilyenre? Gáz hogy nagy a családom? hogy mindenkinek 3-4 gyereke van?
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!