Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ez szerintetek gáz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ez szerintetek gáz? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és kifejezetten család centrikus! 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel és jól megvagyunk és néha már egy babán töröm a fejem vagyis nem akarok még mert hát fiatal vagyok és a barátnőm is(ő is 21), de néha jól esik elgondolkodni hogy milyen lenne! Barántőm hasához is beszélek néha de csak poénból és mesélek neki valamit vagy annyit mondok hogy vigyázz anyura!

Kérdésem a következő:

Ez gáz hogy ilyen vagyok?

Kiábrándulhat emiatt a barátnőm belőllem? Mert hát ő nagyon nem akar gyereket egy jó ideig és ezt nagyon is kihangsúlyozza néha!

2010. ápr. 7. 10:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
gáz vagy sem, én k_rvára kiröhögtelek. valójában még most is röhögök. feldobtad a napom. am le kéne állni a partydrogokkal lehet.
2010. ápr. 7. 10:47
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
valószínűleg egy papucs, nyálgép vagy :D a lányok a tökösgyerekeket szeretik... valszeg elfog hagyni hamarosan, egy keménygyerek miatt.
2010. ápr. 7. 10:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Örülök hogy jó kedvet csináltam neked! :D party drogookal én nem foglalkozom de ha te nyomod szerintem le kéne rólla szoknod!! :D:D:D
2010. ápr. 7. 10:49
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy papucs nyálgép! Ez az egy olyan dolgom van ami nekem is gáz de jól esik a gondolattal játsznai néha!
2010. ápr. 7. 10:53
 5/15 anonim ***** válasza:
62%

Akkor felvázolom a jövőt:

Te belefogsz már őrülni, hogy nincs gyerek, egyfolytában csesztetni fogod a nődet, hogy annyira szeretnél már egy gyereket, mikor csináltok. Ő besz@rik, és elhagy. :D

2010. ápr. 7. 10:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit hanyagold előtte a témát, mert lehet úgy érzi majd, hogy le akarod kötni egy babával..és egyáltalán nem gáz, hogy ilyen vagy!! Sőt nagyon is jó! Biztosan egy igazi , társ válik majd belőled és jó apa!
2010. ápr. 7. 10:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 1 valamit mondok - Ide gyak kérdésekre sok idióta ját - nem kellene akárki véleményére adni, de ezt gondolom teis tudod :)

Amugy nekem is vannak hasonló gondolataim, mégse vagyok nyálgép - eddig amilyen csajjal össze akartam jönni, azzal meg is volt minden - egyszerűen csak arról van szó hogy nagy családban nőttem fel, egy olyan környezetben ahol mindig volt gyerek.

De mégis 30 éves koromig nem gondolnék komolyabban gyerekre, anyagi háttér, és a jövőm alapjai miatt - bár már 22 évesen van gondolatban önerőőböl egy fél házam közepes kerttel, de mégis úgygondolom manapság több dologra is oda kell figyelni, jó körülmények között akarom a gyereket nevelni.

22F

2010. ápr. 7. 10:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Tök jó, hogy ilyen vagy szerintem. Sajnos kicsit felborult a világ, és a legtöbbünknek inkább önmaga a fontos, ezért aztán sok-sok olyan csaj szaladgál, aki nem akar gyereket. (Az előző barátnőm kitessékelésében szerepe volt annak is, hogy többször kijelentette: "Soha nem lesz gyerekem".) Én is önző állat vagyok, ráadásul zaj-hiperérzékeny is, de gyerek kell, mert az jó. Ha van valami értelme ennek a rongyos életnek, akkor az a gyerek, mert sem a szép házat, sem a sok pénzt nem lehet a halál után használni. A gyereked viszont tovább viszi azt, ami voltál - vagy az ellenkezőjét, ha elszartad, de mindenképpen adtál valamit a világnak.
2010. ápr. 7. 11:04
 9/15 anonim ***** válasza:

Benyalhatsz a kérdéseddel együtt :D

Rég öngyilkos lettem volna :)

Miből következtetsz ilyenre? Gáz hogy nagy a családom? hogy mindenkinek 3-4 gyereke van?

22F

2010. ápr. 7. 11:05
 10/15 anonim ***** válasza:
21 évesen szokatlan h így gondolkodik 1 pasi. sztem szimplán zavarja h az üres hasához beszélsz de am én is jót röhögtem... :D én is 21 éves csaj vagyok de még eszembe sem jutott ilyesmi... nemhogy beszéljek a hasamhoz... párom 24 éves de még ő sem mondogatja még poénból sem... élvezzétek egymás társaságát, menjetek szórakozni, kirándulni... korai lenne még neked a baba
2010. ápr. 7. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!