Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit szólnátok hozzá? Részletek lent
Csajok mit szólnátok hozzá ha az első randin a pasi a kezetekre adna puszit mint a filmekben?
Rendes válaszokat kérek!
16F
Szerintem ez nagyon romantikus. És az első válaszolónak nincs igaza. Pont, hogy az a szomorú, hogy így fogják fel ezt a mai fiatalok. Szerintem nagyon szép gesztus, kortól függetlenül. Nem lesmárolni akar egyből. Szerintem ez nagyon jó dolog. :)
22/F
Én sztem elpirulnék. Már nem attól h "juj megpuszilta a kezem" hanem magától a gesztustól =) Ritka az ilyen srác. Sőt nem is tudom hogy van-e manapság ilyen egyáltalán. Sajna már a 14 éves fiúk is első randin smárolni akarni :S
L/16
Én is tutira elpirulnék!Nagyon szép gesztus és romantikus!
Nem tudom hogy hová tűntek manapság az ilyen férfiak!:S
de énmeg éppen azért írtam azt h poén szinten, mert szted milyenek a mai 16 évesek? ha egy olyat kezen csókolsz, sztem a képedbe röhög, vagy aztsetudja h mivan most.
éncsak jót akartam szerencsétlen gyereknek, mert a mai 16 éves lányok, már nem olyanok akiket kezen lehet csókolni.
Nekem nagyon tetszene.Romantikus és gyengéd érintés.És mivel érzékeny a kezem,izgató is :)
De nekem nem puszilgatja senki :(
En mar probaltam de a lany nem hagyta
Azota azt hittem utaljak a lanyok de a valaszok szerint nem :D
eleg szarul ereztem magam :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!