Csajok! Egyenes haj? (a részletek és a kép lenT)
Figyelt kérdés
Megszakad a szívem egy ilyen hajért: [link] ,
Színben szinte ugyanilyen a hajam,de viszont nem ilyen sima,lapos. A hossza sem ilyen hosszú,de már régóta növesztem. Valami ilyesmi a hajam. [link] ,elég dús ,és ezért nem is nagyon tudom olyan szép laposra,simára megcsinálni mint az első képen.
Hajvasaló nélkül,hogyan lehetne olyan gyönyörű hajat varázsolni? Esetleg valami sampon,balzsam ötlet??
17L
2010. nov. 14. 12:34
1/12 anonim válasza:
biztos jo sorrendben vannak a képek?
2/12 anonim válasza:
Az első képen pasi van:D Szerintem eltévesztetted a linket.
3/12 A kérdező kommentje:
az első képen pasi van????
Nemárr.... pedig ha én rákattintok egy szép egyenes hajú csaj jön be ....
2010. nov. 14. 12:40
4/12 anonim válasza:
mentsd le, és töltsd fel [link]
5/12 anonim válasza:
A hajam.hu-n mindig változnak a képek, hiába linkelsz be valamit rendesen :D
7/12 A kérdező kommentje:
akkor ha pasi va az eslő képen: [link] a második képre gondolok.
2010. nov. 14. 12:43
8/12 anonim válasza:
hajvasaló nélkül csak a fodrász tudja egyenesre szárítani, aztán lehajlakkozni. Vasalóval lehetséges csak, ezek a kencék semmit nem érnek, hiába reklámozzák őket agyon és kerülnek több ezer forintba. Nagyon vékony soronként vasald a hajadat jó alaposan, majd hajlakkozd be. Vagy előtte tegyél rá hajhabot és úgy vasald ki. Biztos sikerülni fog, de muszáj beszerezned egy hajvasalót.
9/12 anonim válasza:
fodrász megcisnálja neked iylenre
10/12 A kérdező kommentje:
12:47! van hajvasalóm,csak sajnos nem tudom szépen, így kivasalni...
de azért köszi a tanácsot :)
2010. nov. 14. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!