Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányhaver aludna a barátomnál....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányhaver aludna a barátomnál. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Minap a barátom mondta, hogy egyik nap egy lányhaverja nála aludna. Én meg mondom őszintén az arcomra volt írva, hogy rohadtul nem díjazom az ötletet.

Nem ismerem a csajt, meg hogy egy szobába aludna egy másik lánnyal nem nagyon tudnám elviselni. (nincs külön szoba, + egy nagy ágy van szóval ha valaki a szőnyegen aludna vagy valami matracon úgy lenne).

Most én reagálom túl? Barátomat szeretem benne megbízom, de a csajt nem ismerem + az ördög nem alszik.

Én eddig azt mondtam azt csinálsz amit akarsz te lakásod de én rohadtul nem örülnék neki.

24/L

2016. ápr. 22. 08:44
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

Hú gyerekek eléggé megoszlanak a nézőpontok. Van aki szernt aggódjak van aki szerint nyugi.

Totál meg vagyok zavarodva,

Köszi a válaszokat

2016. ápr. 22. 18:55
 42/49 anonim ***** válasza:
Nálam aludt itt egy haverom nem olyan régen. Messze lakott, szívességet kért, mivel barátok vagyunk nyilván segítek. A párom akkor még nem ismerte őt, csak meséltem neki róla. Nem volt semmi baja a dologgal, én se kúrtam vele nyilván. Kicsit dumáltunk, aztán ment aludni mindneki a saját szobájába. De nem tudom, hogy neked kell-e aggódnod, minden ember és szituáció más. 24/N
2016. ápr. 22. 21:47
 43/49 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly volt, hogy fiú haver aludt nálam, mert... kb az a szitu, hogy én és egy kolis haverom voltunk jóban vele, ő meg tök más városban. De a koliban épp nem volt szabad ágy, nálam meg volt. De az emeletes ágyamra föntre nem akartam engedni mert nem is bírja el meg amúgy is... De barátommal ketten se mehettünk volna fel rá. Szóval maradt az, hogy a haversrác alszik lent én meg fönt, barátom meg a saját ágyában máshol. Vagy haversrác lent, barátom fent én meg barátom ágyában, ha neki úgy jó, de neki másnap reggel zh-ja volt, és a saját helyéről sokkal közelebb volt + mi később mentünk haza. Szóval logikusan ketten aludtunk az én szobámban. Ééééés még ittunk is. És nem volt semmi, soha nem is terveztük és nem is történt semmi még a leghalványabb célzás se, még ki is mentünk a szobából átöltözési céllal is stb. Ők barátommal csak aznap este találkoztak, elmentünk együtt este (nem ilyen "bebaszcsizós" bulira, csak ilyen kis lightosra).

Aztán nyáron meg másik fiú haver aludt többször nálam (lehet hogy csak egyszer, nem tudom, de elég sokszor volt megbeszélve, hogyha nem éri el a buszt akkor jöhet nyugodtan), és volt hogy nem is lett belőle alvás hanem hajnali 5ig elpofáztuk az időt és akkor már hazament első busszal. Ők jóban vannak barátommal is. De tényleg csak barátok vagyunk, sose nyúlnék hozzá, fujj. Ő is hasonlóan érez irántam. Viszont amikor ugyanez a srác aludt itt a városban nemrég (azóta költöztem és már nincs meg a matrac), akkor ez a srác aludt barátom ágyában, barátom meg velem az én ágyamban. Szóval 800 féleképpen meg lehet oldani, és egyikből se lett semmiféle megcsalás.

Ettől függetlenül megértelek, az egyetlen kellemetlen része, ami miatt azért full jogos a problémád, hogy nem tudsz róla semmit. Legalábbis úgy illik kezdeni a mondatot, hogyha még nem is beszélt róla eddig, hogy "figyelj, van egy havercsaj még középsuliban volt a legjobb barátnőm, a Zsófi... és lenne x programja a városban jövő héten de már nem tud utána hazamenni és megkérdezte, hogy nem tudnám-e elszállásolni... mondtam neki, hogy talán, de még megkérdezlek. Zavarna? Persze a matracon alszik, tudod ami ott van a [...]. Ha benne vagy, akkor előtte elmehetnénk este kicsit dumálni a [...], van kedved jönni? Tuti jól kijönnétek, ő is tök szereti a [...]". Kb így kell ezt csinálni, ha tényleg csak havercsaj akinek segíteni kell szállással.

24L

2016. ápr. 23. 02:06
 44/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtatok. Jövőhéten kiderül...
2016. ápr. 23. 06:42
 45/49 anonim ***** válasza:

Ha normális, levakarja magáról, ha nem, akkor meg csak elnapolod a megcsalást.

Am nem kell egy egész este, h történjen valami.

2016. ápr. 23. 18:27
 46/49 anonim ***** válasza:
Nekem ebben az egészben az a legfurcsább, hogy nem mered ezt neki felhozni magadtól... Teljesen érthető és normális lenne, ha simán csak megemlíted neki, hogy ezen gondolkodtál és lennének kérdéseid, vannak aggályaid, stb. Attól még nem leszel házsártos házisárkány, korlátozó fúria, hogy szeretnél többet tudni a lányról, a körülményekről, ezekről a dolgokról. És még ha nem is lenne az, ha egy olyan téma lenne, ami érzékenyebb, nehezebben felhozható (pl ha büdös lenne a szája), akkor is, milyen stabil és bizalmas kapcsolat az, amiben ezt nem mered felhozni? Én már eleve emiatt aggódnék, nem azért, mert csak bejelenti, hogy ott fog aludni nála egy lány, és pont, te fogadd el- bár ez sem túl biztató (és nem a megcsalás miatt, mert azt nyilván senki sem tudhatja. De hogy egy ilyen, egyértelműen érzékeny kérdésben ki sem kéri a véleményed, az elég furcsa).
2016. ápr. 23. 21:50
 47/49 anonim ***** válasza:
Miért pont jövő héten derül ki?
2016. ápr. 23. 23:56
 48/49 A kérdező kommentje:
Nem jön a csaj. :)
2016. ápr. 26. 12:16
 49/49 anonim ***** válasza:
36%
Az jó, de ettől függetlenül legyen ez egy lecke számodra! TRosszul kezeltél egy problémát, törekedj arra, hogy legközelebb jól csináld! Ne kezdj el magadban kombinálni, hanem beszéljétek meg. Én a helyedben amúgy még így is beszélnék róla, hogy a lány amúgy nem jött el.
2016. ápr. 26. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!