Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden macska szőrös a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden macska szőrös a barátomnál és már nagyon elegem van, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
A barátom panelben lakik így muszáj bent tartani őket. Rá adásul 3 macska is van 2 perzsa és 1 sima házimacska. Bárhova is megyek a lakásba vagy a ruháimat bárhova is teszem folyton szőrös lesz. De leginkább a konyha zavar.. Mert leveszek 1 tányért vagy 1 poharat és tiszta szőr.. Beleharapok a rántotthúsba és teli van szőrrel.. Ma majdnem elhanytam magam ettől.. Mondtam is a pasimnak h legalább a konyhába ne engedje be őket és csukja be a konyha ajtót de nem akarja mert ott esznek a macskák is.. Nem tudom mit lehetne tenni, mert egy ilyenért nem fogom elhagyni de már nem bírom ezt..
2015. nov. 29. 10:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%
többet kéne takarítani és nem lenne ilyen vészes
2015. nov. 29. 10:30
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát az lehet mert ha én mosogatok el akkor érdekes nem lesz semmi tiszta macskaszőr..De akkor sem kéne a macskákat a konyhába be engedni..
2015. nov. 29. 10:35
 3/16 anonim ***** válasza:
39%

Én ezt a fajta igénytelenséget nem tűrném sokáig, bár már önmagában a macskás embereket sem csípem annyira.

Takarítson többet.. Ha nem oldaná meg a problémát, akkor biztos nem tenném be a lábam többet a lakásba. Ha ez a kapcsolat rovására megy, akkor meg vége és kész.

2015. nov. 29. 10:35
 4/16 A kérdező kommentje:
A mamájaval lakik szóval a mamája takarít meg főz.. És amit ő csinál az mindig macskaszőrös.. De sokszor én mosogatok el ha ő nincd itthon és akkor tiszta a tányér.. De az asztal akkor is teli van meg szál a szőr a levegőbe is
2015. nov. 29. 10:38
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

szerintem nem is azzal van a baj, hogy a macska bemehet, hanem hogy nem elég igényes ahhoz, hogy így is rendet tartson

többet kéne porszívózni, törölgetni stb és nem lenne ilyen probléma

mint te is mondtad, ha te mosogatsz, nem marad koszos az edény

ezt ő is meg tudná tenni, ha foglalkozna vele

2015. nov. 29. 10:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Hát mondtam a barátomnak ő meg azt mondta majd mondja h én mondtam h nem így kéne csinálni.. És most ezen veszekszunk mert én nem akarom h azt mondja h én mondtam mert az milyen már h én bele szólok az ő dolgaiba
2015. nov. 29. 10:44
 7/16 anonim ***** válasza:
64%

Naponta 2-3 alkalommal kellene porszívózni, törölgetni mindenhol + kirázni az ágytakarókat, illetve havonta 1-2 alkalommal biztos kiverni a szőnyeget az udvaron, illetve hóban is, ha lesz most télen.

Konyha ajtót szinte mindig csukva kellene tartani, ha nem is lopnak, de mindenhol mászkálnak, a fürdőszobát is. A wckagylót jó lenne szinte minden használat előtt szesszel vagy klóros vízzel körbetörölgetni, akár ecetes vízzel. Ecetes vízzel többször fel is moshatod a lakást és szőnyegeket is.

2015. nov. 29. 10:44
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha nem a te lakásod, akkor legalább egy egy szobásra kellene majd gyűjtened, illetve így kirángatni a srácot abból a lakásból és főleg az anyja mellől. Ilyenkor figyelj arra,hogy mennyire anyafüggő még mindig a srác, ha nagyon, akkor nem érdemes vele járnod.
2015. nov. 29. 10:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem az anyja hanem a mamaja és a pasi lakása a mamája csak úgy ott lakik
2015. nov. 29. 10:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Én is egy lakásban vagyok a macskával, 6. emelet, nem igazán van lehetőség kivinni "sétáltatni" a belváros közepén... És furcsa módon mégsem macskaszőrös minden (mondjuk, az is igaz, hogy csak egy cica, nem 3). De egy macskának is meg lehet tanítani, hova szabad felmenni és hova nem, nálunk elég nagy szabadsága van, de konyhapultra (amerikai konyhás nappalink van, nincs fizikai akadály, amivel meggátolhatnánk, hogy oda bemenjen), ebédlőasztalra tilos felmásznia. Nem is szokott, kicsi korától kezdve neveljük rá.

Szerintem itt nem a macskákkal van a gond, hanem azzal az igénytelenséggel, hogy nem tartanak rendet maguk körül. Nagy macskás vagyok, de azért a kajában a szőrét én sem szeretném látni (nekünk is perzsa cicánk van). Van egy macskás öregasszony rokonom, 3 macskával él együtt egy lakásban, egyedül, tolószékben él már 45 éve, és valahogy mégis megoldja, hogy mindig tisztaság legyen, a kajában ne legyen szőr, pedig ő még az ebédlőasztalról sem tiltja a cicákat. Szóval ez inkább csak takarítás kérdése. Ezen meg könnyű változtatni, szólni kell a barátodnak, te is részt vehetsz benne, esetleg a nagyinak is meg lehet mondani, hogy próbáljon erre figyelni, természetesen kedvesen. Hiába, hogy benti cica, azért nem egészséges megenni a szőrét...

2015. nov. 29. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!