Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden macska szőrös a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden macska szőrös a barátomnál és már nagyon elegem van, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
A barátom panelben lakik így muszáj bent tartani őket. Rá adásul 3 macska is van 2 perzsa és 1 sima házimacska. Bárhova is megyek a lakásba vagy a ruháimat bárhova is teszem folyton szőrös lesz. De leginkább a konyha zavar.. Mert leveszek 1 tányért vagy 1 poharat és tiszta szőr.. Beleharapok a rántotthúsba és teli van szőrrel.. Ma majdnem elhanytam magam ettől.. Mondtam is a pasimnak h legalább a konyhába ne engedje be őket és csukja be a konyha ajtót de nem akarja mert ott esznek a macskák is.. Nem tudom mit lehetne tenni, mert egy ilyenért nem fogom elhagyni de már nem bírom ezt..
2015. nov. 29. 10:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A macska NEM való panelba.
2015. nov. 29. 11:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Na, azért ne kezdjük el ezt a "macska ide nem való". Már miért ne lenne panelba való egy macska? Ugyan már... Csak normálisan kell tartani őket, rendszeresen takarítani utánuk és egy kicsit igényesnek kellene lennie az illetőnek a saját környezetére. Ha mindez megvan, akkor semmi gond nincs a macskával még panel lakában sem.
2015. nov. 29. 14:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Proli dolog macskát panelban tartani. Kutyát még prolibb.

2015. nov. 29. 14:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nem tartom proli dolognak. Viszont kifejezetten bunkó dolog ilyen következtetést levonni mindössze annyiból, hogy ki hol tartja a házi kedvencét...
2015. nov. 29. 15:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerinted egészsége egy relatíve nagy vadászterületet igénylő állat 30-50nm-re való betuszkolása? Én csak prolikat meg kozmopolita librálisokat látok akik panelproli életük részébe beerőltetnek egy zsebcirkáló kutyát, macskát, görényt!!!, disznót!!! a panelba. Ahol én éltem régen ott a proliknak volt így macskája - amiből csak a abaj volt amúgy.

Macskát házban nem. Vagyis de, ha jó nagy a ház és vannak "macska tilalmi zónák" mint fürdőkád, franciágy, konyhapult.

2015. nov. 29. 16:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Mikor megismertem a fėrjem,panelban lakott egyedül egy macskával!Számomra elėg durva volt a helyzet,de neki ez volt a normális!4ėve ėlt egyedül a macskájával,mert az exe mikor lelėpett otthagyta a macskákát!Soha nem csukta az ajtókat,a macska mindenhová felmehetett,virág nem lehetett sehol mert kinyirta,a polcokon nem lehetett semmi csecsebecse mert leverte!A fėrjem minden nap mikor hazament munkából porszívózott,felmosott,almot pucolt,etetett..... nagyon szerette a macskát de mindig pakolt utánna!A konyhapultra is felmehetett!Odaköltöztemės kezdődött a rendszerezės!Pl ugy szoktattam le a pultra felmászkálásról hogy bevizeztem a kezem,ės mikor felugrott lefröcsköltem!Ezt minden olyan helyen csináltam ahova nem akartam h felmenjen!Nehezen de kb 1ėv alatt sikerült leszoktatnom!Engem is zavart h a ruháim macskaszőrösek,vettem ragasztós hengert ami leszedi!Nehėz elviselni,de ha szereted a párod elviseled mert a macska elöbb volt mint te!Ėn se szerettem de hozzá tartozik!Amugy meg ėn kutyás vagyok,ės ő is egyből elfogadta a kutyáimat!Tedd azt amit ėn!Próbáld szoktatni őket,próbálj rendet tartani ha zavar!
2016. ápr. 22. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!