Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányhaver aludna a barátomnál. Szerintetek?
Minap a barátom mondta, hogy egyik nap egy lányhaverja nála aludna. Én meg mondom őszintén az arcomra volt írva, hogy rohadtul nem díjazom az ötletet.
Nem ismerem a csajt, meg hogy egy szobába aludna egy másik lánnyal nem nagyon tudnám elviselni. (nincs külön szoba, + egy nagy ágy van szóval ha valaki a szőnyegen aludna vagy valami matracon úgy lenne).
Most én reagálom túl? Barátomat szeretem benne megbízom, de a csajt nem ismerem + az ördög nem alszik.
Én eddig azt mondtam azt csinálsz amit akarsz te lakásod de én rohadtul nem örülnék neki.
24/L
Én nem tudom, furcsa ez. Mióta jártok, hogy nem ismered az egyik legjobb haverját (annyira jó, hogy nála is alszik)...?
Mert ha úgy vezette volna fel, hogy figyelj, a Niki itt alszik, mert tízkor megy az utolsó busza, és nincs pénze taxira, tudod, a csaj, akinek a múltkor bemutattalak, az szerintem nagyon más lett volna... De nem így vezette fel, mert azt se tudod, miért van az egész.
A helyedben közölném a barátoddal, hogy ez remek alkalom arra, hogy megismerd egy ilyen jó haverját, és akkor te is mennél oda aludni, ha van egy ágy, meg egy plusz matrac, azon már elfértek hárman simán, te a barátoddal az ágyon, a csaj a matracon.
Ha ezek után kihátrál a dologból, az GYANÚS.
Szerintem az egyetlen fura része a sztorinak, hogy nem tudod, hogy miért. De biztos van rá valami oka, és nem az, hogy így akar megcsalni, az elég béna lenne.
Őszinte leszek, engem is zavarna egy kicsit, de tudnám, hogy hülyeség, és nem korlátoznám a barátomat. Már csak azért sem, mert inkább én vagyok az, akinek férfi barátai vannak, és ő sem féltékenykedik soha.
7 hónapja vagyunk együtt. Jó pár barátját/haverját ismerem másnem elmondásból. De őt nem bakker még a nevét sem tudom. csak úgy mondta egy havercsaj...na köszi.
Holnap talizunk. Rákérdezzek hogy akkor jön e a csaj vagy megvárjam míg mondja.
Mert akkor lehet kifaggatom kiféle miféle miért kell neki itt aludni stb.
Jogod van kifaggatni. Ha én lennék a te helyedben tuti rosszabbul reagáltam volna le. Viszont én vagyok a féltékenyebb, párom kevés baráttal rendelkezik.
Ha nálam aludna egy fiú haverom (van belőle egy pár) akkor előbb bemutatnám páromnak, semmiképp nem egy ágyban aludnánk, nem is igazán 1 szobában, illetve mondanám páromnak, hogy aludjon itt, ha akar. Szerintem ez így korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!