Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányhaver aludna a barátomnál....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányhaver aludna a barátomnál. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Minap a barátom mondta, hogy egyik nap egy lányhaverja nála aludna. Én meg mondom őszintén az arcomra volt írva, hogy rohadtul nem díjazom az ötletet.

Nem ismerem a csajt, meg hogy egy szobába aludna egy másik lánnyal nem nagyon tudnám elviselni. (nincs külön szoba, + egy nagy ágy van szóval ha valaki a szőnyegen aludna vagy valami matracon úgy lenne).

Most én reagálom túl? Barátomat szeretem benne megbízom, de a csajt nem ismerem + az ördög nem alszik.

Én eddig azt mondtam azt csinálsz amit akarsz te lakásod de én rohadtul nem örülnék neki.

24/L

2016. ápr. 22. 08:44
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Rendben megírom.

Ez az egész elcseszte az egész napomat....tök ideg vagyok.

2016. ápr. 22. 12:49
 32/49 anonim ***** válasza:
41%

Azért az túlzás, hogy egy ilyen szép napot elrontasz a saját idegeskedéseddel. Nem történt SEMMI rossz, és 99%, hogy nem is fog.

Ami 100%: ha magabiztos és laza vagy, az nagyon be fog jönni a barátodnak, tapasztalat. Ha féltékenykedsz, ÁRTASZ A KAPCSOLATODNAK.

Ezen felül gondolj már bele, mi a legrosszabb, ami történhet! Na? És még ez sem ANNYIRA szörnyű, nem??

2016. ápr. 22. 12:56
 33/49 anonim ***** válasza:
56%
azt nem értem miért nem kérdezted meg abban a pillanatban, hogy miért alszik ott. nekem ez lett volna az első kérdésem.. de szerintem túl sok dolgot belelátsz ebbe a helyzetbe és 99%, hogy semmi komoly.
2016. ápr. 22. 13:35
 34/49 anonim ***** válasza:

Szerintem feleslegesen túráztatod magad.

Ha kétesélyes lenne a dolog, biztos nem köti az orrodra.

2016. ápr. 22. 15:13
 35/49 ~OnLány~ ***** válasza:
29%

Ez nem arról szól,hogy nem bízik meg benne,basszus..

Adott egy lány,akit csak haver csajnak nevez,se a nevét nem tudja,sem hogy honnan jön és miért.

Mindegyik barátjáról tud valami úton-módon,nem értem akkor róla miért nem tud semmit?!

A srác meg sem akarja magyarázni.

De azt nem értem Kérdező,hogy te meg már miért nem faggattad ki?Jogod van hozzá,sőt,egy magyarázattal tartozik.

Én kiakadnék,hogy a semmiből egy számomra vadidegen nő ott aludna a szobájában,vele,közösen.Lényegtelen,ha matracon is.

Nem arról van szó,hogy nem bízunk a másikban,soha nem adott okot,hogy féltékenykednem kelljen,de ez már sok volna számomra.De ahogy gondolod.

2016. ápr. 22. 15:58
 36/49 A kérdező kommentje:

Holnap talizunk. Nem majd hangulattol függően megkérdezem. Azert igen tudni akarom. És ha rajtam múlik nem alszik nála. Ha annyira ragaszkadik hozza hogy ott aludjon akkor vagy a pasim jön hozzánk vagy én megyek oda es akkor hármasba leszünk és legalább felmérem a terepet ki ez a csaj stb.

Na akkor akadnék ki ha a baràtom akadékoskodna es nem menne bele ezekbe a feltételekbe

2016. ápr. 22. 16:10
 37/49 anonim ***** válasza:
16%

ÉN nem pocsékolnék több időt rá. Ha neki ennyit jelent a kapcsolatotok,hogy a hátad mögött megcsal, akkor lapát.

Tényleg ennyire hülyének néz? Ennyi idősen már nem hiszem hogy pizsipartit rendeznének.

Fordított esetben mit reagálna a barátod?

2016. ápr. 22. 16:25
 38/49 A kérdező kommentje:

Kedves utolso. Szerinted meg akar csalni????

Akkor miért szolt?

2016. ápr. 22. 16:29
 39/49 anonim ***** válasza:
En aludtam mar a legjobb baratomnal aki pasi, es mas pasi baratomnal is es soha nem fekudtem le veluk, baratok vagyunk, szoba sem kerult. Szoval a helyedben en megbiznek benne, ha meg akart volna csalni akkor az egeszet nem mondta volna el neked:-)
2016. ápr. 22. 18:03
 40/49 anonim ***** válasza:
40%
"alibi" hogyha lebukna akkor is kitudja magát magyarázni.
2016. ápr. 22. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!