Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányhaver aludna a barátomnál. Szerintetek?
Minap a barátom mondta, hogy egyik nap egy lányhaverja nála aludna. Én meg mondom őszintén az arcomra volt írva, hogy rohadtul nem díjazom az ötletet.
Nem ismerem a csajt, meg hogy egy szobába aludna egy másik lánnyal nem nagyon tudnám elviselni. (nincs külön szoba, + egy nagy ágy van szóval ha valaki a szőnyegen aludna vagy valami matracon úgy lenne).
Most én reagálom túl? Barátomat szeretem benne megbízom, de a csajt nem ismerem + az ördög nem alszik.
Én eddig azt mondtam azt csinálsz amit akarsz te lakásod de én rohadtul nem örülnék neki.
24/L
Rendben megírom.
Ez az egész elcseszte az egész napomat....tök ideg vagyok.
Azért az túlzás, hogy egy ilyen szép napot elrontasz a saját idegeskedéseddel. Nem történt SEMMI rossz, és 99%, hogy nem is fog.
Ami 100%: ha magabiztos és laza vagy, az nagyon be fog jönni a barátodnak, tapasztalat. Ha féltékenykedsz, ÁRTASZ A KAPCSOLATODNAK.
Ezen felül gondolj már bele, mi a legrosszabb, ami történhet! Na? És még ez sem ANNYIRA szörnyű, nem??
Szerintem feleslegesen túráztatod magad.
Ha kétesélyes lenne a dolog, biztos nem köti az orrodra.
Ez nem arról szól,hogy nem bízik meg benne,basszus..
Adott egy lány,akit csak haver csajnak nevez,se a nevét nem tudja,sem hogy honnan jön és miért.
Mindegyik barátjáról tud valami úton-módon,nem értem akkor róla miért nem tud semmit?!
A srác meg sem akarja magyarázni.
De azt nem értem Kérdező,hogy te meg már miért nem faggattad ki?Jogod van hozzá,sőt,egy magyarázattal tartozik.
Én kiakadnék,hogy a semmiből egy számomra vadidegen nő ott aludna a szobájában,vele,közösen.Lényegtelen,ha matracon is.
Nem arról van szó,hogy nem bízunk a másikban,soha nem adott okot,hogy féltékenykednem kelljen,de ez már sok volna számomra.De ahogy gondolod.
Holnap talizunk. Nem majd hangulattol függően megkérdezem. Azert igen tudni akarom. És ha rajtam múlik nem alszik nála. Ha annyira ragaszkadik hozza hogy ott aludjon akkor vagy a pasim jön hozzánk vagy én megyek oda es akkor hármasba leszünk és legalább felmérem a terepet ki ez a csaj stb.
Na akkor akadnék ki ha a baràtom akadékoskodna es nem menne bele ezekbe a feltételekbe
ÉN nem pocsékolnék több időt rá. Ha neki ennyit jelent a kapcsolatotok,hogy a hátad mögött megcsal, akkor lapát.
Tényleg ennyire hülyének néz? Ennyi idősen már nem hiszem hogy pizsipartit rendeznének.
Fordított esetben mit reagálna a barátod?
Kedves utolso. Szerinted meg akar csalni????
Akkor miért szolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!