Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányhaver aludna a barátomnál. Szerintetek?
Minap a barátom mondta, hogy egyik nap egy lányhaverja nála aludna. Én meg mondom őszintén az arcomra volt írva, hogy rohadtul nem díjazom az ötletet.
Nem ismerem a csajt, meg hogy egy szobába aludna egy másik lánnyal nem nagyon tudnám elviselni. (nincs külön szoba, + egy nagy ágy van szóval ha valaki a szőnyegen aludna vagy valami matracon úgy lenne).
Most én reagálom túl? Barátomat szeretem benne megbízom, de a csajt nem ismerem + az ördög nem alszik.
Én eddig azt mondtam azt csinálsz amit akarsz te lakásod de én rohadtul nem örülnék neki.
24/L
Ez a jövőhéten lenne esedékes ez az 1 alkalmas ott alvás. szerintetek rákérdezzek, hogy akkor itt alszik e csaj vagy nem. Vagy hogy gondolja még is. Vagy várjak, míg még egyszer felhozza, hogy akkor jönne a csaj és akkor mondjam, hogy
-nálad alszom én is
-ne jöjjön oldja meg máshogy a csaj
-szólok a barátomnak hogy akkor ő aludjon nálam és úgymond adja kölcsön a lakást egy éjjelre.
vagy más opció. Szerintetek?
Emiatt önmagában nincs okod féltékenykedni vagy aggódni. Ha a barátod meg akar csalni, akkor úgyis megteszi, ha ott alszik a csaj, ha nem. Ha a kapcsolatotok amúgy jó, akkor nem kell aggódnod.
>Én meg mondom őszintén az arcomra volt írva, hogy rohadtul nem díjazom az ötletet.
Ez viszont kicsit passzív-agresszív viselkedés. Ha megerősítés kell, hogy ne aggódj, akkor kérd tőle.
Én biztos nem csinálnék ebből problémát.
vicces vagy kedves 14-es válaszoló de ettől én még nem lettem okosabb és még nem tudom mit tegyek.
Félek ha túl nagy ellenállást mutatok akkor azon akad ki hogy én esetleg nem bízok benne vagy nem tudom. De akkor sem jó ötlet és szerintem egy percet nem aludnék ha tudnám hogy egy számomra (ő állítása szerint havercsajjal) lesz egy egész éjszaka kettesben egy szobában,
Mondjuk, nem kell ahhoz egy éjszaka közös szobában, hogy lefeküdjön valaki mással.
De mi az oka a dolognak? Vidéki lány, és ügyeket intéz, vagy mégis mi?
Nekem nehéz elképzelni, hogy a barátságnak ez egy foka, hogy együtt alszunk.
Bizalom ide, bizalom oda, ez jogosan zavar és nem várhatja el tőled, hogy csak fogadd el és kész.
Lehetséges opciók:
- ott alszol nála te is
- ő alszik nálad (egy éjszakára ott aludhat a csaj, de hogy pontosan miért is nem tud hazamenni?)
- megoldja a csajszi másképpen.
Más variáció nincs. Ha egyiket se tudja elfogadni, akkor ott valami sántítás van, szerintem.
Szerintem vidéki lány, nem mondta, hogy miért.
Kíváncsi lennék én is nagyon. Az zavar még ha mivan ha tényleg csak barát (nagyon remélem) és neki ez egy nagy segítség lenne, hogy egy éjjelt megoldjon valahogy minden hátsó szándék nélkül és én meg kicseszek úgymond egy ártatlannal. De más részt meg nagyon nem esne jól, hogy én otthon ő meg kettesben egy másik lánnyal. Alapból nem vagyok egy féltékeny fúria, abból sem problémáztam amikor kb. 2 hete elment a barátom egyik barátja szülinapjára (buli) és engem nem vitt és nem hívogattam, hogy mit csinál stb.
De ez most.... és ugye ha az az opció, hogy úgymond segítséget nyújt egy ártatlannak és én meg .....Nem tudom mit csináljak.
Én a témát nem is karom most felhozni. Vagy rákérdezzek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!