Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódíthatnám meg Őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódíthatnám meg Őt?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, 32 éves, és az ismerőseim állítása szerint még nem volt neki barátnője, mert magának való személy.

Volt már lányokkal, de nem volt egyáltalán komoly a dolog.

Volna esélyem egy ilyen embernél?

Van remény a kapcsolatra?

Egy ideje már figyelgetjük egymást, de ezek a dolgok engem elbizonytalanítanak.

2010. ápr. 6. 21:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
jaj szegény srác... nem tudom sajnálni az ilyeneket... ő hibája h hagyja elmenni a lehetőségeket... ha ott volt ez a lány aki vállalta vna h ilyen befordult a srác de hagyta menni akkor utána mit sír h jaj senki nincs... lépjen túl ezen vagy adjon lehetőséget a dolgoknak...
2010. ápr. 8. 22:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek 22:40-es. Nem azért sajnálom mert sír és nyilvánvaló, hogy a srác hibája csupán milyen szomorú, hogy vannak ilyen sorsok is. Persze önmagának generálja a problémáit, de azért nem tudhatni mi okozta ezt a magatartást vagy inkább reakciót.
2010. ápr. 8. 22:48
 13/20 anonim ***** válasza:
22:48 valóban ebbe nem láthatok bele de ha már ott volt ez a lány aki gondolom meg akarta ismerni akkor miért hagyta menni? honnan tudja h nem változott vna a gondolkodása? erre értettem h mit sír...
2010. ápr. 8. 22:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Kérdező az ismerősök véleménye egy dolog a saját véleményed pedig egy másik dolog, mindenképpen ismerd meg!

Gondolom az ismerőseid nem a rokonai a kiszemeltednek szóval nem biztos hogy 100% az információ amit adtak neked, hisz hogy velük szemben milyen abból nem lehet messze menő következtetéseket levonni.

2010. ápr. 8. 22:52
 15/20 anonim ***** válasza:

22:51-es

Arra tudok csak tippelni, hogy nagy csalódás,trauma érte aminek következtében elvesztette a bizalmát az emberekben illetve életre szóló sebet ejtett a lelkivilágában amit nem tudott feldolgozni. A lehetőséget pedig emiatt hagyta elmenni, hiszen az önbecsülését a sárba tiporták és elhitte magáról, hogy ő értéktelen. Ha megharap egy kutya akkor te sem mész be a kutyák közé a ketrecbe hát ha változik a gondolkodásod és most nem harap meg. Lehet nem harap meg mert egy másik kutya és nem az amelyik megharapott, de mi van ha megharap akkor totális összeomlás következik hisz amúgy is eluralta már a félelem a trauma miatt. Inkább kerüli a számára "veszélyes" helyzeteket és nem néz szembe a problémáival.

Szerintem legalább is. Aztán hogy így van vagy nincs így azt csak a srác tudja.

2010. ápr. 8. 22:58
 16/20 anonim ***** válasza:
de ha így fut neki az életnek akkor semmiben nem lesz semmi sikerélménye... én is kaptam már igencsak fájó pofonokat az élettől mégse hullottam magamba... én is pasi miatt... nem kívánom azt az érzést senkinek... de nem így kell hozzáállni az élethez h innentől kezdve értéktelen vagyok...
2010. ápr. 8. 23:00
 17/20 anonim ***** válasza:
igazad van. Te is tudod én is tudom és még sokan tudják, de sajnos a srác nem így gondolja és a saját bőrén tapasztalja meg ennek következményeit, ha csak észbe nem kap még idejében. Reméljük észbe kap ha meg nem akkor sajnos így járt és ezt a "keresztet" kell viselnie.
2010. ápr. 8. 23:03
 18/20 anonim ***** válasza:
igen csak utána jön ide a kérdés h "miért nincs bnőm? velem van a baj? eléggé magamnak való vagyok, eddig leszartam mindenkit aki ismerkedni akart..." magára vessen az ilyen
2010. ápr. 8. 23:15
 19/20 anonim ***** válasza:

@22:15 + kérdező

Nos én is ilyen vagyok (voltam?). Sok lányt pont azért utasítottam el, mert úgyis tudtam, hogy ha megismer,. akkor majd nem akar többet (önbecsülés 0, pesszimizmus, depi, szara világ, semminek sincs értelme, esetleg olyan gondolatok a világról, amelyeket nem fogadnak el az emberek - pl nácizmus, stb. -> DE ettől még lehet valaki jó ember). Volt egy lány, akivel csak barátok voltunk, de egy buli után piásan véletlen szex :) Ez közelebb hozott. Azóta együtt is élünk, közös lakás, stb. Viszon hozzám nagyon nagyon nagy türelem kellett. Ha valaki ezt be bírja vállalni, akkor menjek csak rá az illetőre. Egyébként a közös baráti buli, véletlen szex, szerintem ilyenkor a legjobb taktika.

2010. ápr. 9. 00:00
 20/20 anonim ***** válasza:
04.08-i 22.15-ös vagyok ismét. A vicces az, (bár per pillanat tragikusnak érzem) hogy van egy újabb férfi. 36 éves. Azt nem tudom, hogy volt-e valaha kapcsolata. Láttuk egymást egy rendezvényen, de ott nem lettünk bemutatva. Aztán eltelt sok hónap és egy vacsorán végre mindketten ott voltunk. A nevünkön kívül mást nem tudtunk meg egymásról sajnos. Lévén én magam is olyan ember, aki nehezen kezd társalgást. Na és persze ő is visszafogott, nehezen megnyíló.Szimpatizál velem. És nagyon nem szeret egyedül lenni. Gondoltam írásban keresem meg ( hála néked iwiw), mert úgy egyszerűbb legyűrni a kezdeti nehézségeket. Csakhogy látta, hogy írtam neki, de nem olvasta el. Sőt, már az oldal közelébe sem megy azóta. Nem tudom mire vélni ezt a viselkedést. Totál ellentmondás. Én pedig totál idegroncs, hogy állandóan ilyen problémás emberek tetszenek meg. Tisztában vagyok a magam problémás voltával is.Tudom, hogy makacs és nehéz eset. De ennyire?!Megtisztelne, ha legalább annyit írna, hogy kösz nem akarok ismerkedni.Így viszont azt érzem, hogy egy totális katasztrófa vagyok, aki jó érzékkel nyúl azon pasik után, akik végül mind bizonytalanok magukban és meghátrálnak.Bocs, hogy hosszú lett, de jó volt kiírni magamból.
2010. ápr. 11. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!