Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatnám meg Őt?
Van egy férfi, 32 éves, és az ismerőseim állítása szerint még nem volt neki barátnője, mert magának való személy.
Volt már lányokkal, de nem volt egyáltalán komoly a dolog.
Volna esélyem egy ilyen embernél?
Van remény a kapcsolatra?
Egy ideje már figyelgetjük egymást, de ezek a dolgok engem elbizonytalanítanak.
Kb. 3 hete vettem észre, hogy figyelget, de azon felül, hogy néz, meg köszön, nem jutunk előrébb...
Mi lesz így, nem tudom...
""magának való ahogy állítják, akkor hagyd a fenébe, utálom az ilyen embereket.""
Remélem nem veszed komolyan az első válaszoló tanácsát, hisz ha mindenki így gondolkodna mint az első( ami nyilván érthető, szóval ez nem kritizálás)akkor a magának való ember sose találna társra. Biztos, hogy valamiféle trauma miatt lett magának való( csúfolták, vissza utasították, átverték..stb amit nem tudott feldolgozni és ez lett a következménye, hogy "befordult".
Szóval a bizalmába kellene férkőznöd és bebizonyítani neki, hogy te más vagy mint azok akik bántották, hisz az antiszociális viselkedés nem magától alakul ki.
Ha valóban fontos neked, akkor mindenképpen próbáld meg.
Mivel magának való kezdeményezni biztos nem fog. Biztatnod kellene igen erősen ill. kezdeményezned finoman pl randira hívod, és érezteted vele, hogy számodra ő különlegesebb mint más ember főleg mint más férfi.
Ez biztos segít majd és kicsit helyre jön az önértékelése hisz ez együtt jár a magának való viselkedéssel, hogy kevesebbnek érzi magát másoknál. Tévhit, hogy többre tartja magát másoknál aki magának való.
Sok sikert.
Szia!
Ezt akár én is írhattam volna, olyan ismerős a sztori.Megkapta a telefonszámom egy közös ismerős révén. Reakció: ez biztos csak vicc. Végül én írtam neki, hogy szívesen megismerném, de ő kapásból válaszolt, hogy nem akar kapcsolatot. Pedig egy beszélgetés nem kötelez semmire.Aztán azt is megtudtam, hogy azért nem akart semmiféle ismerkedést, mert úgyis csak csalódást okozna. Ezt gondolta magáról. Azóta is egyedül van.
Jajjj, ne....
Én nem akarom, hogy ez legyen, meg szeretnék vele ismerkedni, mert úgy vettem észre, szimpatizál velem.
Ha azelőtt észre sem vett, akkor most miért teszi?
22:15-ős ez szomorú történet. Szegény srác, biztos nagyon haza vágta valami az önbecsülését és az önmagában való hitét. Persze érthető, ha nem erőltetted a dolgot, nem valami biztató, ha valaki így indítja az ismerkedésre való felhívást és gondolom nem szereted volna magadat sem ráerőszakolni.
Azért őszintén sajnálom azt a szegény srácot, hisz milyen rossz lehet, hogy sora hagyja elmenni a lehetőségeket maga mellett az önbizalomhiánya miatt és elmegy mellette az élet. Magányosan elhagyatottan mindenféle szeretett nélkül hal majd meg egyedül.
Befordító történet az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!