Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat a tanulásra?
Mindjárt itt a vizsgaidőszak és félek, hogy kirúgják az egyetemről (van rá esély) mert annyit bukik. De ő nem tanul, mert állítása szerint ráér, mert csak május végén kezdődnek a vizsgák. De eddig sem vált be hogy a végére hagyta a tanulást, akkor most miért válna? És most van egy tárgya amiből ha nem megy át, kirúgják, mert 6. vizsga.
Próbáltam már kedvesen kérni, a lelkére beszélni, zsarolni (addig nincs szex...), egyik sem vált be.
Egyéb ötletek? Nem szeretném ha kirugnák és elvesztegette volna az elmúlt 4 évet...
21-es akkor leírom mire célzok.
Nem a diploma megléte itt a kérdés,hanem AMBÍCIÓk.
Tehát elágazás mint a programozásban.
Ha a férfi már dolgozik és sikeres benne és megteremteni magának azt az életet amit kell ==>Ha nincsen diplomája nem gond.
Itt az ambíció hiánnyal van gond,amiről a kérdező beszél,mert nekem is van haverom akinek nincsen diplomája de kiváló szakember,szakmunkás,vállalkozó...etc.
De ők is törtetőek ambíciózusak,itt ez a lényeg,nem a diploma.
De legyen egy fiatal srác még nem dolgozott sehol de és itt jön a csavar jár egy egyetemre ami piacképes tudást ad,tehát jövőben ha benne van a törtetés akkor sikeres karrierje lesz,amihez a nők vonzódnak,na most mivel nincsen az illetőnek szakmai tapasztalata ÉS nem tanul akkor milyen életet fog élni???
Nyomorúságos,közmunkás,gyári munkás,mert az ambíció hiány.
Mivel nem dolgozik és nem is tanul na ez a gáz.
Mint a mai fiatalság legnagyobb százaléka,én látom 28 évesen ELTE IK-ra jár,de ő még nem dolgozik mert csak bulizás van és anyuka eltart pár ezer forintot kap,meg hát minek.
Na most megkérdezem én hogy lehet valaki ennyire ostoba,hogy 24-25 évesen nem kezd el dolgozni már hanem otthonról várja a kis alamizsnát,ez nagy fokú igénytelenség a nemtörődömség.
A nők ezt utálják.
Az őskorban is a férfiak vadásztak,keresték a pénzt és az vitte a nőt aki a legtöbb kaját,csontot szerezte meg és bundát.
titkon minden nő ambíciózus sikeres pasit akar,minden.
az más kérdés,hogy nem tart ott,hogy ilyen pasit kapjon meg ezért leadja igényeit és beéri egy gyengébbel,de álmaiban a ,,szőke herceg fehér lovon" szerepel,csak ugye mivel sok nő nem tesz érte azért a maradék jut neki.
Elnézést ha durván fogalmazom de ez az igazság sajnos.
Ahány nővel beszélgettem mindnek fontos volt,hogy a pasi sikeres legyen,igénye legyen a a szép dolgokra a luxusra is.
Akinek nem annak sajnos nincsen választási lehetősége.
Durva de ezt láttam és hallom is.
"És a nő tudja szeretni a férfit diploma nélkül is. Elég gáz ez a mai modern társadalom."
Szerintem nem a "diploma" itt a lényeg.
Én megértem a hölgyeket akik olyan párt keresnek,
Akinek vannak tervei az életben, nem csak végigvegetálni szeretné azt.
Aki szeretne egy tartalmas életet amiben kihívások és ÉLET van, nem csak unalom és "jó ez így" beletörődés.
Akire fel tud nézni a párja nem csak lesajnálni hogy semmit nem képes elérni az életben.
És még sorolhatnám...
Ehhez persze nem kell diploma, egy vállalkozó is lehet pl. ilyen, de én ebben a témában a diploma szót ezekkel az "elvárásokkal" helyettesíteném be.
25-ös pontosan ezt akartam írni,na ez a lényeg emberek.
A nők olyan pasit keresnek akiben ÉLET van,nem megélni és túlélni akar hanem ÉLNI és nagykanállal majszolni azt.
Itt akkor a diplomát helyettesítsük be karrier vagy vállalkozó szóval.
tök mindegy de ha egy pasinak nincsenek céljai ne csodálkozzon ha a barátnője elhagyja lelép egy sikeres pasival mert ezt érdemli,ki akar nyomorogni egy józsefvárosi panelban,és évente max egyszer lemenni a Balatonra azt max akcióba?
Szerintem senki.
A nők olyan pasit keresnek akiben látják a fantáziát a sikert,látják,hogy halad az élete.
Na most egy gyári melós merre halad?
Max a kocsmába kannásborért a szintén priomitiv munkatársaival akiknél szintén az ambíció kimerül a napi pia adagban.
Hát utolsó akkor mivel magyarázod azt,hogy sok lány amikor mesélek a céljaimról,és hogy mit akarok,olyanokat mondanak írnak,hogy lesek.
Ilyenek,hogy ,,lehet te leszel a férjem", ,,nekem csak ilyen pasi kell", ,,végre egy igazi férfi,kár,hogy párkapcsolatba vagy,ez az én formám a jó pasik hamar elkelnek sajnos".
Nem én mondom ezt hanem a nők mondják ezeket.
Én is lestem de érthető.
Nem nagyképűség ne támadjon senki,csak megosztom a tapasztalatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!