Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat a tanulásra?
Mindjárt itt a vizsgaidőszak és félek, hogy kirúgják az egyetemről (van rá esély) mert annyit bukik. De ő nem tanul, mert állítása szerint ráér, mert csak május végén kezdődnek a vizsgák. De eddig sem vált be hogy a végére hagyta a tanulást, akkor most miért válna? És most van egy tárgya amiből ha nem megy át, kirúgják, mert 6. vizsga.
Próbáltam már kedvesen kérni, a lelkére beszélni, zsarolni (addig nincs szex...), egyik sem vált be.
Egyéb ötletek? Nem szeretném ha kirugnák és elvesztegette volna az elmúlt 4 évet...
Mondom utolsó nincs még diplomám de már jól keresek viszonylag,mivel állandóan mentem mentem és dolgoztam na én ezért csúsztam a sulival.
Önmagában semmi de már van 5+ év szakmai tapasztalatom perfekt angollal.
Az,hogy BME-s diplomával ennyit kapsz az a te döntésed,gondolom nem mentél el szakmai tapasztalatot szerezni egyetem közben hanem mindig buliztatok,ami okés,de ennek hatalmas ára van sajnos.
Én ezzel szemben dolgoztam megállás nélkül így mostmár,hogy nincsen még diplomám nem érdekli őket,mert ott az 5 év szakmai tapasztalatom.
Nem érted 10-es.Azért ér véget mert a srác nem viselkedik FÉRFIként,hanem egy lusta,tohonya pasi aki el van a kis életében,nem hajt nem teper.
A nő olyan férfit akar akire felnézhet a kérdező párja sajnos semmire kellő.
Mert okés,ha csúszik de már van szakmai tapasztalata,de ha nincsen és kivágják mehet a gyárba 100 nettóért dolgozni,ergó semmi ambíciója nincsen amire a nő felnézhet és nem akar nyomorban élni egy semmire kellő pasi mellett panelban aki sörözik meg fingik,sarkított de a lényeg ez.
A nők ambiciózus,sikerorientált pasit akarnak,a kérdező egy olyan pasival jött össze akire azt hitte számíthat,na most csalódást okoz akkor a pasi számoljon azzal,hogy a nő kivágja és jogosan,az más ha gyári munkásként ismerte meg,de nem így ismerte meg ergó neki egy céltudatos,tökös férfi kell nem egy semmire kellő.
Igen 12-es de a mai fiatalság katasztrófa,lehet partizni csak nem ártana valami cél is a fiatalságnak,hogy nem 2000Ft-onkat számolgasson.
Igen én kihajtottam a belem éveken át és most is,van társasági életem,de magas életszínvonalam is,ergó olyan életet élhetek már ami jónak mondható és nem kell megalkudnom,nem probléma a luxus étterem a wellnesz a barátnőmmel,akivel sok sok élményünk lehet ami mind mind PÉNZ,mert igényes ember ő is és igenis pénzből lesz minden.
# 14:
Nem attól lesz valaki férfi, mert bent marad az egyetemen.:) Meg nem is attól, ha széttanulja az agyát és mérnök lesz. Attól még viselkedhet férfiasan és attól még lehet szeretni valakit. Ha gyári munkás lesz akkor gyári munkásként kell szeretnie. Ha meg nem szereti akkor soha nem is szerette igazán. Érted? Nem mindenki egyetemre való. Rengetegen elkezdik és nem fejezik be, mégsem semmirekellők. Szereznek szakmát maguknak és boldogulnak diploma nélkül is.
Nekem a volt volegenyem volt ilyen. 10 evig jart egy foiskolara (àllamigazgatàsi), teljes mertekig onhibajabol. Tanulni, na azt nem volt hajlando. Persze mindenki hibas volt ha nem sikerult a vizsgaja, a tanar, a rendszer, meg en is (wtf??? en parszor probaltam neki segiteni hogy kikerdezem de elegge hamar elegem lett amikor total fontos dolgokra azt mondta, hogy ezt minek megtanulni mert ugysem kerdezik... dehogynem...) csak epp o nem.
Allandoan sirt a szaja hogy miert van az, hogy a kollegaja diplomaval tobbet keres mint o szimpla erettsegivel (allamigazgatasban...)es hogy mennyire rossz a rendszer...
Neki is utolso eselye volt egy vizsga, nagy nehezen sikerult atrugdosni egy kegyelemkettessel de szerintem a tanar mar azert engedte at hogy ne rajta muljon az a diploma.
Viszont a vicc az, hogy megsem lett diplomas, mert a nyelvvizsgat nem tudta letenni. Repteren dolgozott, tehat kulfoldiek kozott, keptelen volt egy idegen nyelven megszolalni. Amikor megprobaltam ravenni, hogy probaljon meg angolul tanulni es nyelvvizsgazni, az eszperantot valasztotta (rendkivul hasznos...) persze abbol sem tudta lerakni a nyelvvizsgat.
Nalunk vege lett, en nem kertem belole, es milyen jol tettem... vegulis mindenben ilyen lusta volt, es azota sem haladt elorebb pedig ennek mar 9 eve...
Pedig a nők akik valamilyen szinten igényesek nem fogják szeretni gyári melósként hanem szépen lelépnek,ez az igazság.
Nem azt mondom,hogy csak attól hanem az ambícióktól,a céltudatosságtól lesz férfi a férfi,hogy igénye van megteremteni azt az életet ami bőséges,a nők ezt nézik.
Persze hogyne lehetne szakmunkásként de az SZAKMA megint csak amit tanulni kell,de igen egy profi szakmunkás kiválóan keres,de egy gyári melós sajnos az tróger munka(nem lenézés hanem látom),egyik haverom lakás felújító kiváló szaki,degeszre keresi magát konkrétan félévre előre mindene be van táblázva,de a kérdező párja nem ambiciózus hanem el van,amit a nők utálnak.
Utolso vagyok : mindenesetre megnevelni nem fogod tudni, valakiben vagy van kesztetes hogy vigye valamire, vagy nincs. Valoszinu nem szereti ezt a szakot, de akkor vallalja fel.
Szexxel zsarolni meg ovis dolog, es eredmenye szinten nem sok (mint azt lathatod...)
Ahogy 16-os mondja,aki úgy csúszik,hogy lusta,az az életben is az.
Ergó patópál úr,egy nő mit remélhet egy ilyen pasitól?Őszintén miért számíthat rá?
A nőknek támasza a férfi.
Aki beleszarik a tanulmányaiba itt nem feltétlenül egyetemre célzok hanem ámblokk ha nem fejleszti magát egy senki lesz az életben.
Ahogy 16-os is kivágta a vőlegényét,és igaza volt.
Én sokat csúsztam a képzéssel de nem mert nem akartam tanulni hanem túlórák,mellette továbbképzésekre jártam és járok(igen egyetem mellett mert tudtam a diploma ÖNMAGÁban semmit se ér,ezek a képzések sokkal többet adnak a lattba),de én mindig is tettem érte,hogy haladjak haladjak amikor 23-kor még meg kellett csinálnom ezt és ezt PÉNTEKEN ráadásul.
Aki azért csúszik mert dolgozik de ugyanakkor tesz az életéért az megbocsátható de ha beletojik akkor mit remélhet a nő egy olyan pasitól?
Konkrétan semmit,élehetnek kuporgatva nyomorban.
Na a nők pont nem ezt akarják és igazuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!