Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után számon kérhetem a barátomat, hogy vegyen feleségül?
hiszen két év után már el kell, hogy döntse
Választ kell adnia, hogy igen vagy nem
23 évesek vagyunk
Bármennyi idő után számon kérheted,csak készülj fel arra,hogy a válasz akár kedvezőtlen is lehet.
Jobb lenne inkább csak vicces formában célozgatni.
Komolyan, és te felnőttnek érzed magad ilyen stílussal és viselkedéssel?
Nagyon gyerek vagy még agyi szinten! Mi az, hogy te valamit számon kérsz a párodon? Főleg egy ilyen dolgot?
Nem, nem kérheted számon, és ha megteszed, páros lábbal fog téged kidobni téged!
2 év, még semmit se jelent!
Éltetek már együtt? Megtapasztaltátok már a szimpla hétköznapokat? ..stb.
Annyi minden van még, úgyhogy FELEJTSD EL!! A saját érdekedben is!
en is 23 eves vagyok es 7 éve vagyok egyutt a párommal, szoba sem került meg az esküvő :D
max viccesen célozgass ra, de ne kérd számon semmiképp :)
"számon kérhetem"?
Ez ugyhangzik mintha irva vagyon valahol h két év után milyen listával állhat az ember oda a masikhoz.
"hiszen két év után már el kell, hogy döntse "
Mit jelent neked ez a parkapcsolat? Általa egy ujjabb pipa a listádon? Hogy vegre legyen esküvő az életedben?
Ne haragudj, én nem vagyok az esküvő ellen, mert ha a leendő barátnőmnek ez fontos akkor megadnék neki mindent h ez legye az egyik legszebb nap az életében. De ha ezt gondolna amit te: "Választ kell adnia, hogy igen vagy nem , 23 évesek vagyunk" hát meggondolnám h vajon e a szerelemből jönne e hozzám vagy csak a nagy dínomdánom miatt csinálná, h mutogassa a Facen h oltár elé vitték.
23 évesen 2 év után?! :D na ne röhögtess már...
másrészt mégis hogyan képzeled, hogy elég érett lennél a házassághoz, ha eszedbe jut, hogy számon kéne kérned a barátodat így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!