Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyugtassam meg a baratomat?
Parszor egyuttvoltunk a baratommal, viszont neki nem volt tartos merevedese. Engem bem zavart a dolog, de szerettem volna megbeszelni. O elutasitott, es azota nem akarja, hogy egyutt aludjunk. Minden bena kifogassal jon. Mit tehetnek? Beszelni nem tud errol, ugy latom, eroltetni nem akarom, es ha sokaig elfogadom igy a helyzetet, akkor megszokas lesz es elhidegulunk. Mit tennetek a helyemben?
A baratomnak keves az onbizalma, a munkaba menekul es nagyon kritikus magaval szemben.
24 l, 26 f.
Nagyon nem mindegy, hogy egy aktus vagy kettő után nem volt neki tartós merevedése... Az gáz, ha a behatolásig sem megy, de oka van. Lehet, hogy nagyok az elvárásaid vele szemben, nem? Ha egy menet után idő kell neki, akkor legyél vele türelmes, viszont ha folyton előjön a probléma, abból csak feszültség lesz, ami miatt megintcsak gáz lesz a merevedéssel.
Nem lehet, hogy nagyon rányomultál a témára?
Nem fog ez menni... ha ennyire elkerüli a témát: a problémát is, meg a szexet is, akkor mikor fog ez változni, meg mitől???
Rohadt egy érzés - én (60+F) most találkoztam vele először, de semennyire se vigasztalt, hogy szerencsére eddig nem.
26 évesen én csak orvoshoz irányítanám, - néha nagyon egyszerű megoldás van illetve nagyon veszélyes dolgokat rejthet, szóval a lelki kínon túl sem vicces ez egyáltalán.
Finoman, és határozottan mondd neki, hogy nem szeretnéd kihagyni a közös éjszakákat a kapcsolatból, függetlenül attól, hogy miként telik,hátha rászánja magát - aztán meg ne erőltess semmit.
Csak el kell érned, hogy legyenek együtt töltött éjszakák, mert valóban a nélkül hova is megy az egész.
Ha meg sikerül, akkor ne kezdeményezz semmit, ha meg mégis alakul valami te intézd el őt, bárhogy, de a behatolás szóba se jöjjön.
Lassan, lassan ha inkább lelki okai vannak, majd elmúlnak.
ennek meg az a veszélye, hogy "rászokik2, szóval itt inkább neked kell bíznod benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!