Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engeszteljem ki a barátomat?

Figyelt kérdés
Csináltam egy hülyeséget, és most nem áll velem szóba, telefont sem veszi fel. Az a hülyeség nem megcsalás, vagy hasonló volt, hanem valami olyat csináltam, amiről nem is gondoltam volna, hogy ennyire megsértődik, már bánom, hogy megtettem. Személyesen még nem kerestem meg. Mindenképp találkoznunk kell, mert nála van valami cuccom, amire szükségem lesz 1-2 héten belül. Mit tegyek, hogy megbocsásson? Adjak neki időt átgondolni?
2016. febr. 6. 17:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mivel szerinted egyáltalán nem fontos, hogy mivel bántottad meg, így itt egy mindenre jó megoldás:

1) Várj, hátha keres

2) Ha nem, akkor ezt megszívtad és kereshetsz másikat

2016. febr. 6. 17:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Kérdés, mivel bántottad meg?
2016. febr. 6. 17:50
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha nem írod le, hogy mi történt, hogy szerintem elég nehéz valami használható tanácsot adni, azon túl, hogy kérj bocsánatot, ha beláttad, hogy hibáztál.
2016. febr. 6. 17:51
 4/14 anonim ***** válasza:
kérj tole személyessen bocsanatot.... :) ennyi bar mondjuk én még biztos hogy bujnek hozza meg csipkelodnek meg sazdiznam ...meg perzse abekito szex... :) ugyhogy vannak opciok.... csak légy kreativ
2016. febr. 6. 17:51
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha már szex téma, sztem a fiúk 90%-át egy jó mélytorkos bőnyálas orális szex-szel ki lehet engesztelni.

Egyébként meg ha nem rendült meg benned a bizalma/nem utált meg akkor mindent meg lehet beszélni. 1-2 napot hagyj neki lenyugodni. De azért egy bocsánatkérő üzenetet írhatsz neki... h ne hggye azt h lesz .rod az egészet

2016. febr. 6. 18:18
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
egy jó szopás, úgy hogy lenyeled és még a fenekét is kinyalod már nyert ügy
2016. febr. 6. 18:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező a problémáját jó nagy ívből lesz_rja.
2016. febr. 6. 18:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Hagytam neki egy bocsánatkérő üzenetet, viszont szerintem néhány napig el sem fogja olvasni.. Persze azt is megírtam benne, hogy szerintem túlreagálja ezt az egészet, ami tényleg igaz. Ha nem válaszol, akkor kénytelen leszek váratlanul becsengetni hozzá, mert mindenképp szükségem van arra a holmimra, remélem, akkor meg is tudjuk majd beszélni a dolgokat.
2016. febr. 6. 18:26
 9/14 anonim ***** válasza:

Neked nem ő a fontos,hanem ami nála van.

Gondolod ő nem érzi,hogy nem is szereted?

2016. febr. 6. 20:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan utolsó.. Azt csak úgy mondtam, igazából azért is szeretném visszakérni, mert legalább láthatnám újra, és talán esélyem lehet kiengesztelni. Soha jobb srácot kívánni sem tudnék nála, aki jobban törődne velem, mégha néha meg is bántott, én szeretem őt és soha nem akarom elveszteni.
2016. febr. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!