Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engeszteljem ki a barátomat?
Figyelt kérdés
Csináltam egy hülyeséget, és most nem áll velem szóba, telefont sem veszi fel. Az a hülyeség nem megcsalás, vagy hasonló volt, hanem valami olyat csináltam, amiről nem is gondoltam volna, hogy ennyire megsértődik, már bánom, hogy megtettem. Személyesen még nem kerestem meg. Mindenképp találkoznunk kell, mert nála van valami cuccom, amire szükségem lesz 1-2 héten belül. Mit tegyek, hogy megbocsásson? Adjak neki időt átgondolni?2016. febr. 6. 17:48
11/14 anonim válasza:
De akkor nyögd már ki kérlek szépen, hogy mi történt, mert így semmit sem tudunk mondani... Minek tetted fel ezt a kérdést?
12/14 A kérdező kommentje:
Mert kétségbe vagyok esve és ahogy mondtam, nem szeretném elveszíteni. Amúgy tudtán kívül tettem valamit, de nem egy nagy dolog, meg a bizalmát sem játszottam el, csak nem gondoltam volna, hogy ilyen érzékenyen reagál rá, mert jószándékból és miatta tettem, de rosszul sült el. Azután összevesztünk, és nem beszél velem.
2016. febr. 6. 21:30
13/14 anonim válasza:
Akkor írd már le, mi rosszat tettél!
14/14 anonim válasza:
Szerintem megkapta a cuccat, es a tema maris megszunt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!