Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engeszteljem ki a barátomat?
Az egyik barátnőmnek volt a lakodalma a hétvégén. 7 hete vagyunk együtt a barátommal. Egy kicsit óvatosabban kezdtem vele a dolgot, ő már az első héten eldicsekedett velem a barátainak, otthon is. Én a harmadik héten kezdtem megemlíteni őt és látni azt, hogy hosszabban együtt leszünk. 1,5 hónap után bemutattuk egymást otthon. Az esküvőig már csak 3 hét volt. Nem tudtam már elhívni a lakodalomba a srácot - minden már le volt foglalva. Azt tehettem volna, hogy csak az eskütételre megyünk együtt, a lakodalomba pedig nem. De végül egyedül mentem és a lagzin is ott voltam - életemben most voltam először lagziban, nem akartam kihagyni, de nagyon rossz volt, hogy nem lehetett ott! Hogyan engesztelhetném ki? Ő az első igazán rendes srác az életemben (de nem az első barátom). És elég rossz megjegyzést tettek rólam a barátai, hogy nem hívtam el, de nem tudtam elvinni magammal :(
(24L)
Lehet, hogy egy kicsit félreérthető voltam... :$
A barátom nem hisztizett miatta, csak egy kicsit furcsán álltak a dologhoz, akiknek elmesélte, hogy nélküle megyek. Lehet, hogy mondtak is dolgokat rólam, nem tudom, de szeretnék egy kicsit pozitív irányba billenteni a dolgunkon. Van valami ötletetek mivel lephetném meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!