Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az? (több lent)
Figyelt kérdés
Szeretek egy lányt ő is tudja de mostanában nem tudok hozzá szólni rendesen csak bunkón. Miért? Meg irritál ha megszólal meg ha nevet (most épp túl szeretnék lépni)
de tényleg szeretem sokat gondolok rá stb... kort nemet lécci
2010. ápr. 5. 19:10
1/8 anonim válasza:
Irritál ha megszólal, de szereted? Nem tudsz dönteni az érzéseidről, kort/nemet kérsz, 2 c-vel írod a légy szívest... hadd tippeljek, 15 éves vagy?
2/8 anonim válasza:
húúú hát ez fura egy kicsit...
hát akkor ha túl szeretnél lépni rajta, akkor jó ez így.
neki nem tetszel? mert akkor ezért is lehet... amúgy meg ilyennel még nem találkoztam szal nem tudok sokmindent mondani csak amit feltételezek.
14/L
3/8 A kérdező kommentje:
kort nemet azért kérek mert a tapasztalat nem mind1 meg hogy milyen nemű az illető
2010. ápr. 5. 19:15
4/8 anonim válasza:
neked nincs tapasztalatod, a 8 hetes tesóm érettebb érzelmileg mint te vagy.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ha el szeretnéd felejteni akkor ez egy normális dolog. Én amikor egy pasit szerettem volna elfelejteni még az is idegesített ha köszönt, vagy ha végre ő írt msnen. De elértem a célomat és elfelejtettem:D De szerintem előbb beszélgess a lánnyal, mert lehet hogy szeret téged, csak pp fél elmondani v akármi. Aztán ha valóban nem szeretne járni veled...hát akkor tényleg itt az idő elfelejteni.:( azért én szurkolok:D és légyszi ide is komizzatok: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. Köszönöm mindenkinek:D és remélem tudod használni a tanácsom:)
6/8 A kérdező kommentje:
már megbeszéltem vele nem akar tőlem semmit
2010. ápr. 5. 19:26
7/8 anonim válasza:
2. vagyok, akkor tényleg jobb, ha elfelejted.:)
8/8 anonim válasza:
:( sajnálom:( akkor viszont valóban jobb ha elfelejted. Lehet hogy neked úgy lesz könnyebb ha vele vagy de csak mint barát!!! De az is lehet hogy egy időre békén kéne hagynod. Mármint úgy értem hogy talán most egy kicsit szüneteltessetek kb minden témát. Nekem az utóbbi jött be, mikor a sác kb 1 hónapig nem volt suliba...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!