Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek? 16/L
Figyelt kérdés
Van egy srác 17 éves és egy suliba járunk.De ez az egész úgy kezdődött hogy barátnőm odament a sráchoz megkérdezte hogy nem tudok mikor lesz sulis buli?(mert ők szervezik).Ezek után a srác bejelölt myvipen.Utána folyamatosan látogatóim között volt.Aztán szemezgettünk,beszélgettünk.Majd elmentem suliba egy latexbe hát egy busszal mentünk haza végig nézett :P majd hétvégén beszéltünk msn-en.Azóta már megnézett myvipen.Szerintetek mit csináljak vele?Annyira helyes,olyan jó lenne ha az enyém lenne...vagy én kezdeményezzek msn-en beszélgetést?2010. ápr. 5. 18:59
1/27 anonim válasza:
paradicsomos káposztát.
beszélgessetek. sétáljatok, és latexbe jöhetnél hozzám is :P
2/27 anonim válasza:
"olyan jó lenne ha az enyém lenne" <--- Nem tárgy!
Am jah, simán kezdeményezhetnél, de lehet, hogy csak meg akar farkalni...
3/27 nielindi válasza:
én örülnék egy konvertálo programnak javaban, ugyhogy sztem azt.
4/27 anonim válasza:
Próbálj rágyúrni egy kicsit IQ-ra, még nem késő.
5/27 anonim válasza:
Csinálj egy fejen átfordulást, tripla-dupla-lepra szaltóval. Honnan tudjuk? Beszélgettetek, hívjad már el valahova, ha ő nem mer. Ne szerencsétlenkedjetek már. :D
Farkalás szerintem minden esetben valószínű, nem csak itt. :D
6/27 A kérdező kommentje:
és hogyan kezdeményezzek?vagy hogy vegyem rá hogy beszéljünk?
megyek hozzád latexbe :P*
2010. ápr. 5. 19:04
7/27 A kérdező kommentje:
az meg hogy meg akar farkalni vagy nem..hát ha csak arra kellek neki :P akk meg örülhet utána :P
2010. ápr. 5. 19:06
8/27 anonim válasza:
mekkora egy büdös nagy qrva lehetsz.
9/27 A kérdező kommentje:
miért?
2010. ápr. 5. 19:15
10/27 anonim válasza:
Azért, mert édesanyád igy sz_rt a világra.. meg mert el sem folytál apád lábán.. meg mert nem volt anyád magzatvizébe cápa.. meg mert élve születtél.. soroljam még? :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!