Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként kérdezem a többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként kérdezem a többi srácot, hogy ti tudnátok valóban örülni, ha a csajotok előállna egy "meglepetés babával"?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem várt terhesség hírével...

2016. ápr. 2. 23:28
1 2 3 4
 21/35 ~OnLány~ ***** válasza:
80%

20.

Amikor úgy döntött,hogy a párod lesz?Nem értem miért tartod kötelező dolognak a tabletta szedését?

Te mit tudsz cserébe nyújtani? Te gondolom nem teszed magad semmivel tönkre,azért a lány meg szenvedje meg a mellékhatásokat,meg amiket nyújt a tabletta,nem tudom,nincs benne tapasztalatom.

De ha szerelmes leszel valakibe,viszont ő nem lesz hajlandó szedni,akkor össze sem jösz vele,értem..

"ártalmas lehet, az szomorú, reméljük semmi rossz nem fog bekövetkezni, de ha igen, akkor tisztában volt vele, hogy ez megtörténhet. ha meddő lesz, akkor az lesz. "

Szóval még mindig tartod az elvárásod.

De ha meddő lesz,sebaj,majd találsz másikat,nem igaz?

Viszont akkor meg azért fogod elhagyni,mert a későbbiekben nem lehet gyereke.Hát te sem vagy normális.

Amúgy már olvastam,hogy ez tévhit,hogy meddőséget okozhat,de vedd magad észre,hogy durva,amiket írsz.

2016. ápr. 3. 11:51
 22/35 anonim ***** válasza:
25%

21:

nem kötelező dolog egyáltalán, de én nem akarok gyereket, nyilván ez így elég nyers, ahogy korábban is megfogalmaztam, de ő ezt elfogadja, és szedi is a tablettát. ha neki ez a kapcsolat nem tetszik, akkor bármikor mondhatja azt, hogy "nekem ez így nem jó, a jövőben nem szeretnék tablettázni sem, és ezt a kapcsolatot szeretném befejezni"....megteheti...

De talán én is adok cserébe dolgokat, és talán megéri neki...ez, hogy ő ezt elfogadja, csak az ő szabad mérlegelésén alapul...

"Viszont akkor meg azért fogod elhagyni,mert a későbbiekben nem lehet gyereke.Hát te sem vagy normális. "

Erre meg annyit mondanék csak, anélkül, hogy a szellemi képességeidet, vagy bármit, ami te vagy minősítenék: hogy mint írtam, nem akarok gyereket...SOHA nem akarok... elég régen kialakult bennem ez, és garantálom, hogy nem fog megváltozni...

ha esetleg mégis megtörténne, úgy, ahogy Te írtad, akkor ott a lehetőség az örökbefogadásra... nyilván értékelem azt, ha valaki valamiről miattam lemondott, vagy valaki valamit miattam vállalt és annak következményei vannak...

De egy olyan kérdésben, ami másra is kötelezettségeket róhat, egyedül nem dönthet senki, csak közös elhatározás eredményeként lehet ilyen súlyos, tartós kötelezettségeket vállalni, mint egy gyermek...

2016. ápr. 3. 12:30
 23/35 anonim ***** válasza:
68%
Szóval te ekkora istenkirálynak érzed magad,hogy legyen hálás azért,hogy a TE barátnőd lehet,és kussoljon,szedje a gyógyszert akkor is ha esetleg meddő lesz,vagy leáll a mája.Ha esetleg ő meg szeretne később gyereket,akkor meg nyilván ő lesz az a "büdöshálátlankva" aki elhagyott téged,a legfantasztikusabb férfit,aki annyira szerette hogy még az egészségét is lesza_rta.Gratulálok kisfiam,az ilyen ember mint te ne is szaporodjon,a barátnőd meg remélem rájön,hogy egy lelkileg sérült emberrel él és mihamarabb elmenekül..
2016. ápr. 3. 14:36
 24/35 anonim ***** válasza:
15%

"szedje a gyógyszert akkor is ha esetleg meddő lesz,vagy leáll a mája"

URBAN LEGEND! Sehol nem bizonyítot, ha meg az lenne, nem is engednék forgalmazni! Ez is csak egy női kitaláció, hogy "miéé nem szedem".

2016. ápr. 3. 15:15
 25/35 anonim ***** válasza:
93%
Elég, ha hízlal/kinyírja a libidót/depressziót okoz/felborítja a hormonháztartást/alhasi görcsök társulnak hozzá. Hisz ezek ugye mind kellemes dolgok...
2016. ápr. 3. 15:49
 26/35 anonim ***** válasza:
15%

"Elég, ha hízlal/kinyírja a libidót/depressziót okoz/felborítja a hormonháztartást/alhasi görcsök"

Öhöm, asszem ez majdnem mind megvan a terhességnél is...pont azt akjarjuk elkerülni...szóval akkor megint miről beszélünk? :D

2016. ápr. 3. 17:12
 27/35 anonim ***** válasza:
64%

Arról, hogy te asszed, én pl meg tudom, hogy nem így van.

Szedtem ilyen $zart (összvissz 3 hónapig, egy életre elég is volt, köszi)... Jelenleg a második terhességemnél tartok, a szexet ugyanúgy kívánom (sőt, néha még jobban), a hormonok max természetes módon borulnak fel, a hízást szintén nem lehet összehasonlítani.

(Magam részéről: 13 éve élek nemi életet, nekem a megszakításos szex bevált, ha ott tartunk majd, újra ezt fogjuk alkalmazni.)

2016. ápr. 3. 17:23
 28/35 ~OnLány~ ***** válasza:
67%

"Öhöm, asszem ez majdnem mind megvan a terhességnél is...pont azt akjarjuk elkerülni...szóval akkor megint miről beszélünk? :D"

Igen a terhességet ezért elkerülöd,de ha szeded,akkor mégiscsak szóba jöhetnek ezek a problémák. Kicsit írj értelmesebben,már te magad is összekeveredsz a mondatodban.

2016. ápr. 3. 19:25
 29/35 anonim ***** válasza:
16%

Oké, Onlány, akkor hogy csak te is értsd ( a te szinteden):

Alapszituáció: Nem akarunk babát! Ha ezért nerm bírsz ki egy kis gyomorgörcsöt, és ezért nem szeded, és teherbe esel, akkor a kuva any.ád! :DD

2016. ápr. 3. 19:42
 30/35 anonim ***** válasza:
86%
Én nem szedhetek fogamzásgátlót, ahogy a családomban kb senki, ez van. Ugyhogy aki azt irta h a bnoje elfogadta ezt amikor a bnoje lett, annak gratulalok, mazlitok van, csak tonkreteszi a hormonjait.. Oke a tabletta kb az egyik legtutibb megoldas ha nem nezzuk a rossz mellekhatasokat, de ha nekem ilyen stilusban szabnad meg mivel vedekezzunk ugy otthagynalak mint a fene, es akkor orulj h nem vertem ki a fogaidat
2016. ápr. 10. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!