Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként kérdezem a többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként kérdezem a többi srácot, hogy ti tudnátok valóban örülni, ha a csajotok előállna egy "meglepetés babával"?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem várt terhesség hírével...

2016. ápr. 2. 23:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
10%

Ja, a kérdés...

Szóval az teljesen attól függ, hogy megbeszéltük-e előre, hogy akkor mi most próbálkozunk, vagy sem.

Merugye... ha a sikerről számol be, akkor örö' é' bódottá'.

Ha viszont totál "meglepi" van, akkor meg lapát.

2016. ápr. 3. 01:37
 12/35 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan nem hiszem el, hogy ennyi felvilágosulatlan gyökér látogatja az oldalt.

Nincs 100%-osan biztonságos fogamzásgátlás. Ha egy nőt annyira se értékelsz, hogy ilyenkor lelécelsz, ahelyett hogy támogatod, akkor csak dugod, de nem a barátnőd.

Ennyire nem tudtok felelőséget vállalni, akkor ne szexeljetek. Kivered oszt jó napot, a Marokmarcsa nem fog beelleni neked.

Kérdésre válaszolva:

A barátnőm szeretem, le tudnám élni vele az életem. Most nem aktuális a téma, de ha jönni akar a baba, akkor jöjjön.

2016. ápr. 3. 04:33
 13/35 anonim ***** válasza:
15%
12. Hááát, persze, az biztos sűrűn előfordul, hogy mindketten védekeznek, aztán mégis becsúszik a baba...kb. 10 ezerből 1... sűrűbben fordul elő, hogy a nő direkt nem szedi a tabit vagy megszurkálja tűvel az óvszert...csak hogy így fogja meg a pasit, utána meg azt mondja, hogy de hát mi megtettünk mindent...
2016. ápr. 3. 06:28
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Ettől függetlenül megesik. 3 csajt is ismerek, aki így járt, pedig a háta közepére sem kívánta. Ebből 1-nek maradt meg a barátja.

2016. ápr. 3. 07:58
 15/35 anonim ***** válasza:
22%

14. továbbra is azt mondom,olyan nincs, hogy megesik...

1. A nő szedi a tablettát

2. A férfi óvszert húz

3. Szex után leellenőrzik nincs e kiszakadva az óvszer

4. ha ki van szakadva még akkor is tehetnek lépéseket az "ügyben"

Ha mindez megtörtén, akkor elmondhatjuk, hogy mindent megtettek, és ha ezután is teherbe esett, akkor az a jóisten fia lesz!

2016. ápr. 3. 08:13
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg honnan tudod, hogy 3 csaj is "véletlenül" így járt? Jaa, mert azt mondták becsszóra, hogy ők szedték a tabit? na persze...vagy ott voltál és ellenőrizted az akrust? :d
2016. ápr. 3. 08:16
 17/35 ~OnLány~ ***** válasza:
63%

10. Miért ne tenne a lány semmit ennek érdekében? Ha szed tablettát,akkor az más,habár az sem 100% garancia.

Ne forgasd ki a szavaimat,a 3. válaszoló abszolút nem írta le,hogy mivel védekeznek,azért ha kiszakad a gumi nem a lányt kell hibáztatni,azt sem mondtam,hogy a fiút!!

De a felelősség nem a szomszéd Maris nénié,hanem az övék.

Nézzék meg többször,hogy minden rendben van-e.

A tablettát ha nem szedi,oké,a lány a felelős,mert biztosan úgy tervezte,hogy gyereket akar,ha a iú nem is.Én erre nem szóltam semmit.

Én csak a gumiról írtam,szóval nem kell átformálni a gondolataimat,mert elég érthetően válaszoltam és amúgy sem neked szólt.

2016. ápr. 3. 10:09
 18/35 Noren1989 ***** válasza:
100%

[link]

Csak ez jutott eszembe.

26/F

2016. ápr. 3. 10:10
 19/35 anonim ***** válasza:
88%
Nem értek egyet azzal, hogy a nőnek kötelessége gyógyszert szedni. Gyakran többet árt, mint használ. Mégis úgy írja itt ez az okoskodó, mintha a tablettaszedésnek alapdolognak kéne lennie.
2016. ápr. 3. 10:16
 20/35 anonim ***** válasza:
15%

"Nem értek egyet azzal, hogy a nőnek kötelessége gyógyszert szedni."

valóban nem kötelessége, de amikor úgy döntött, hogy a párom lesz, akkor ezt elfogadta, hogy be fogja szedni a fogamzásgátlót. a szabad, önálló, felelős döntése volt. dönthetett volna úgy is, hogy nem lesz a barátnőm. ha a gyógyszer szedésének esetleg mellékhatásai lehetnek, ártalmas lehet, az szomorú, reméljük semmi rossz nem fog bekövetkezni, de ha igen, akkor tisztában volt vele, hogy ez megtörténhet. ha meddő lesz, akkor az lesz.

Ez talán kicsit hasonlít a dohányzásra, felelős, szabad döntés alapján szívod a cigit, és senki nem mondhatja, hogy "ja nem tudtam, hogy tüdőrákot okozhat".... köztudott, hogy az egészségre ártalmas, ennek ellenére ha valaki ezt elfogadja, és ennek ellenére akarja, szíve joga.

2016. ápr. 3. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!