Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, jogosan sértődt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, jogosan sértődtem meg? Egy hete nem beszélünk.

Figyelt kérdés

A barátom leutazott vidékre a családjával, családjához, egyetlen egy napot sem töltött velem a húsvétból. Itt már felmerül a kérdés, hogy szeret-e, hisz ő jól elvan nélkülem. Az igazi dolog ami bánt, hogy hétfőn értek haza és ő hétre esett volna oda locsolkodni hozzám, ami nekem rosszul esik mert húsvét legutolsó pillanatára hagyott és szerintem nem illendő este locsolkodni. Mikor hívott hogy jön, mondtam neki hogy már nem kell, elmentem máshova mert nem fogok otthon várni rá mint egy lúzer és lenyomtam. Ennyi, azóta nem beszéltünk, ő se keres engem, ami fura mert nem értem hogy miért neki áll feljebb. Ha igazán szeretne, akkor felnőtt létére nem ragadna a családjához és várná meg őket és velük együtt jönne haza, hanem fogná magát és már reggel elindulna, hogy odaérjen hozzám időben locsolkodni, akkor amikor illik. Arról nem is beszélve hogy elég nagy paradoxon, hogy ők betartják a hagyományokat, még böjtölnek is (!!!) húsvét előtt, viszont az már nem fontos ezek szerint hogy mikor locsolja meg a barátnőjét.

Mi a véleményetek?

2016. ápr. 1. 14:24
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Beszéltetek azóta?

Figyu, szerintem is nagyon nagy ostobaság volt egy ilyen dolog miatt egy egész hétig nem beszélni.

Lehet, mindketten a másikra vártok, de az is lehet,hogy már egyikőtöknek sem olyan fontos a másik.

Mondjuk jobban belegondolva, ha engem küldek volna így el, akkor biztos nem kopogtatnék én újra, hanem azt várnám,hogy a barátom keressen.

Amúgy meg locsolás napján én csak este fél 10kor láttam a barátomat,de vártam haza és örültem,hogy együtt lehetünk. Igaz reggel én voltam az első, de aztán egész nap locsolkodott a rokonoknál és közeli ismerősöknél. Mi csak hétvégén tudunk találkozni, szóval jó esetben 2 napot töltünk együtt, most tölthettünk volna 3-at, de ő elment egész nap locsolni és eszembe se jutott volna kiverni a hisztit. Nem jókedvéből ment, hanem mert itt ez a szokás, és a drága rokonok megsértődnek ha az ifjú nem locsolja meg őket.e

Igen,most jöhetnél azzal, hogy legalább húsvétban 2 napot együtt voltunk...ám a harmadik nap reggelén újra dolgoznia kellett. Lehet ti többet vagytok együtt hétközben, és ritkán mennek a rokonokhoz, így gondolta illendő lenne végig ülni azt a három napot,ha már lementek.

Őszintén szólva lehet megszólta volna a családja is, ha rögtön hazament volna hozzád.Ha náluk ez a szokás, akkor illendő lenne tiszteletben tartanod,esetleg mehettél volna te is vele. Végülis amint hazajöttek, te voltál az első neki, nem?

2016. ápr. 2. 14:40
 42/44 anonim ***** válasza:
Igen, nagysága volt az első,de nagysága inkább bevágta a durcit és elzavarta a pasit! Most meg les,mint s,z,ar a fűben,hogy nem keresik...
2016. ápr. 2. 17:01
 43/44 anonim ***** válasza:
Azóta mi történt? Beszéltek már?
2016. ápr. 3. 13:10
 44/44 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy csak most írok. Lehet, nem is fogjátok már látni, de leírom. Megbeszéltük a dolgokat! :)

Mindenki elmondta a sérelmeit. Azért nem keresett 1 hétig, amiket ti mondtatok. Úgy volt vele, hogy ő siet hozzám, habár csak 7re ért volna ide, de 300 km-ről jött és azért nem egy csettintés hazaérni úgy hogy még igazodni kellett a rokonok locsolkodásához. Tehát hazajött (nem a szüleivel, hanem egyedül) és első dolga az lett volna hogy idejön... de miután én ezt mondtam, úgy megsértődött, hogy direkt nem is keresett egy hétig, de végülis ő hívott fel engem és beszéltük meg. Egyébként utólag az is kiderült, hogy ő már 3 nappal a hazaérkezése előtt, tehát mikor indultak le, akkor mondta nekem, hogy mikor fog hétfőn hazajönni, de én valószínűleg figyelmetlen voltam... és erre nem emlékeztem. Szóval belátom tényleg, hogy ez az én hibám volt és többet nem fogok egy ilyen hülyeségen hisztizni, mert utólag úgy gondolom, hogy tényleg nem olyan nagy dolog. Csak sajnos túl hirtelen haragú és meggondolatlan vagyok, aki hamar sértődik... mea culpa :) :D Viszont!!! KÖSZÖNÖM mindenkinek a válaszokat, főleg akik segítő szándékkal írtak! :)))) puszi

2016. ápr. 7. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!