Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Mit gondoltok? Vélemények?
Hát tudod, ezt az eltelt 3 év alatt kellett volna megoldani vagy szakítani, nem amikor már jön a baba.
Ha korban nem is, de máskülönben összeillenénk :D Én már szakítottam azért, mert irtó trehány volt a párom, és én az ilyent nem bírom elviselni.
Az elozo hazassagomat kb ugyanez jellemezte, habar az exem sztem beteges volt. Mindennap nagytakaritas, mar azon kiborult ha a poharat az asztalon felejtettem, beleszolt a fozestol kezdve mindenbe, mondjuk zomeben o fozott es rajtam csak hibakat keresett es talalt.
Egy ido utan eljutottam arra a pontra h nincs kedvem hazamenni, egyre tobbet meloztam mert ugy ereztem, hogy valami katonai neveldeben vagyok otthon. Pl: kiporszivozok, erre elkezd utanam porszivozni, h "ott volt meg egy morzsa". Aztan jott a szelektiv szemeteles fontossagaval, aztan hova rakjam a ruhaimat, aztan 6 ev mulva fogtam magam es ki bsztam.
Azota jol vagyok, elobb kellett volna.
Szvsz túlreagálod. Az én párom is trehány, igaz én nő vagyok, ő a férfi, de minden másban megértjük egymást. Én is gondolkodtam már rajta, hogy ez így nem jó és szakítanom kell, de aztán beláttam, hogy ezért felesleges eldobnom azt az embert, akivel minden más jó. Egyszerűen Ő ilyen, nekem meg más hibáim vannak, amiker elvisel, mert én meg másban vagyok jó és ez felülírja a rossz dolgokat.
Különben meg próbálj vele szépen és higgadtan leülni megbeszélni ezt!
Egész kérdésedben szidod, "torkig vagy vele", de teherbe csinâlod...
Amùgy nem reagàlod tùl. Màs, ha valaki széthahyja a cuccait, kicsit trehànyabb, de azért a penészes hűtő, romlott kaja...
Egy babàt ilyen körülmények közé hazavinni? Te jô Isten. Magât sem tudja tisztân, rendben tartani...
A picinek is az okàdék hűtőből ad kajàt?
Sajàt magàra lusta, igénytelen.
Phö...
Hát én nem értelek...Miért csinálsz neki gyereket, ha még vannak komoly megoldatlan gondjaitok? Mert láthatóan ez téged zavar. Ez a "majd a gyerek megváltoztatja" című sztori , pedig már tök unalmas...(Mondjuk eddig inkább nőktől hallottam ezt.)
Miért változtatná meg? Számára minden rendben. Te takarítasz. Mégis miért akarna változni? De lehet mégha ultimátumot adnál neki, az se érdekelné, mert ő ilyen.
Elfogadod, vagy szakítasz.
De ahogy látom, még magad sem tudod mit akarsz már lassan 3 éve és csak bonyolítod a saját életed.
Mi lenne, ha elkezdenéd megoldani a problémáidat és nem csak halmoznád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!