Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, jogosan sértődtem meg? Egy hete nem beszélünk.
A barátom leutazott vidékre a családjával, családjához, egyetlen egy napot sem töltött velem a húsvétból. Itt már felmerül a kérdés, hogy szeret-e, hisz ő jól elvan nélkülem. Az igazi dolog ami bánt, hogy hétfőn értek haza és ő hétre esett volna oda locsolkodni hozzám, ami nekem rosszul esik mert húsvét legutolsó pillanatára hagyott és szerintem nem illendő este locsolkodni. Mikor hívott hogy jön, mondtam neki hogy már nem kell, elmentem máshova mert nem fogok otthon várni rá mint egy lúzer és lenyomtam. Ennyi, azóta nem beszéltünk, ő se keres engem, ami fura mert nem értem hogy miért neki áll feljebb. Ha igazán szeretne, akkor felnőtt létére nem ragadna a családjához és várná meg őket és velük együtt jönne haza, hanem fogná magát és már reggel elindulna, hogy odaérjen hozzám időben locsolkodni, akkor amikor illik. Arról nem is beszélve hogy elég nagy paradoxon, hogy ők betartják a hagyományokat, még böjtölnek is (!!!) húsvét előtt, viszont az már nem fontos ezek szerint hogy mikor locsolja meg a barátnőjét.
Mi a véleményetek?
26. Látom a szőrszálhasogatás és a lejáratni akarás neked is megy, de nem baj, ez is csak téged minősít. :)
Mellesleg szinte mindegy hogyan nevezzük, mert akik a vallásos részét betartják, azok a néphagyományt is, hiába lett "ráakasztva". A lényeg, hogy összemosódott a kettő.
Eddig sem mondtam rá semmi rosszat vagy hogy ne lenne "tökéletes" (ami nem létezik) :) csupán a mostani szituációban szóltam le úgymond, amiről ez a kérdésem is szól.
Nem voltak kőbunkó barátaid, de a tündérvilágod mégis elég erősen le lett rombolva (csak téged idézlek) ahogy az az előző válaszodból kitűnik. És rá kellett jönnöd azokra a dolgokra amit írtál. Nekem szerencsére nem voltak ilyen rossz tapasztalataim. De ahogy már megírtam, hogy kőbunkó barátaid lehettek, hirtelen a sok rossz tapasztalatod neked is átalakult egy hibátlan kapcsolattá, ahol soha nem kellett taktikáznod és kételkedned. Hm, a fordított pszichológia, ugye? :)
Egyébként én nem kételkedem abban, hogy szeret. Attól még mert feltettem egy költői kérdést. Bizonyította ő már elég sokszor, de nyilván minden kapcsolatban felmerülnek sérelmek, hullámvölgyek, ahogyan ez a mostani is ilyen.
"A lényeg, hogy összemosódott a kettő." - ez sajnos igaz általánosságban. Általánosságban, az azt jelenti hogy nem mindig és mindenkire alkalmazható. Lehet hogy a barátod családjára pont nem.
" mert akik a vallásos részét betartják, azok a néphagyományt is, hiába lett "ráakasztva" - ez nettó badarság,. De meglátásom szerint teljesen felesleges lenne veled vitatkozni társadalom- és vallásfilozófiai kérdésekről.
"lejáratni akarás neked is megy"
- Mivel? Azzal hogy leírtam, a nyilvánvalót? Tévedésben vagy a böjt és a locsolkodás közötti kapcsolatról ezen kár vitázni.
- Téves ismereted valamiről, majd erre alapozva három felkiáltójellel kiemeled hogy még böjtölnek is. És akkor mi van? Ha nem azért irtad, hogy rosszabb színben tűntesd fel előttünk azt hogy a barátod nem az általad elképzelt időben/módon jelent meg locsolkodni nálad, akkor miért?
Sajnálom, ha szőrszálhasogatásnak veszed azt, ha valaki elolvassa amit írsz és reagál.
"Egyébként én nem kételkedem abban, hogy szeret." - "emberből vagyok és most muszáj letesztelnem, hogy vagyok-e neki olyan fontos"
"Eddig sem mondtam rá semmi rosszat" - "életerős 21 éves férfi miért van a családja seggébe ragadva?"
"Értem hogy ebben a korban még a családjával utazik és megvárja őket, "- "nem tudott volna előbb felállni és azt mondani, én most elindulok haza locsolkodni a barátnőmhöz"
:D:D:D
Ne sajnáld, nem kell. Neked is csak azt tudom válaszolni, hogy ha az eredeti témához akármit is hozzá tudnál fűzni, értékelném, de nem! Te szőrszálhasogatsz konkrétan azzal, hogy belemész a "vallás- és társadalomfilozófiai kérdésekbe". Bocs, de erre csak annyit tudok mondani, hogy nem érdekel. És nem fogom bizonygatni, hogy nem lejáratásból írtam.
Ők pont az a család akik, amint az elején írtad mindkét kategóriába beletartoznak és ezen van a hangsúly. Tök mindegy hogy van-e párhuzam a kettő között. Ők a böjtöt is betartják, a locsolkodást is, meg a templomba járást is (le ne írd, hogy ez a vallás körébe tartozik, nem a néphagyományhoz)... egyszóval mindent. Remélem már érted hogy ennyi az oka annak, hogy hozzá írtam a böjtölést is 3 felkiáltó jellel.
Ha pedig téves és hiányos a tudásom ezen a téren, nem bánom...mert az ilyen okostojások mint te, helyettem is mindent tudnak az egész földkerekségről...:)
Jólvan, ha ehhez van kedved, megetetlek trollocskám. :D
Elsőre: igen, nyilván kíváncsi vagyok, hogy EBBEN szituációban vagyok-e neki olyan fontos, hogy keresni fog, ami azóta megtörtént. :) tehát az is megerősítést nyert, hogy szeret
Másodikra: ebben mi olyan rossz? Szerintem nem hordtam le a sárga földig, véleményem már csak lehet. Mindenki csak ennyi rosszat mondjon a párjára, mint én..
Harmadikra: Ezen nincs mit magyarázni, mert egyszerre mindkettőt érzem. Azt is támogatom, hogy a családjával legyen, de úgy vagyok vele, hogy ebben az esetben előbb eljöhetett volna.
Na gyerünk, keress még fogást rajtam, epedve várom!
Na,megkaptad a válaszaidat,kb.egyöntetűen,úgyhogy zárd már le ezt a kérdést,mert csak lentebb csúszol a létrán,és nem eukarióta,hanem prokarióta leszel!
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!