Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtegyem, amit elterveztem? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem, amit elterveztem? :S

Figyelt kérdés
2 hónap után szakított velem a barátom, és úgy volt, hogy személyesen megbeszéljük (barátilag), de mindig lemondja a találkozókat, sosem ér rá, pedig sokszor csak otthon ül egész este. Ígérgeti, hogy egyszer "majd" találkozunk és beszélünk. Ma lenne az utolsó nap, amit következő hétvégéig itthon tölt és az jutott eszembe, hogy le kellene mennem hozzá szó nélkül, és a házuk előtt felhívni, hogy jöjjön ki oda beszélni. Mennyire elvetemült ötlet ez? :S Máshogy már képtelenség vele találkozni. Mit gondoltok róla? Ti mit tennétek a helyemben?
2010. ápr. 5. 09:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, a világért sem akarlak megbántani, de úgy viselkedsz, mintha egy 10 éves kapcsolatról lenne szó!! Igen, ott lehetnek kérdések, és megbeszélni valók, de egy 2 hónapos kapcsolatnál nincs mit megbeszélni!!! Lehet, h te nagyon belezúgtál ebbe a srácba, de ő nem szeret téged. Ennyi! Ezen nincs mit megbeszélni!

És van vesztenivalód! a BÜSZKESÉGED és a TARTÁSOD!!! Megaláznád magad és megutálna! Biztos, h fogod még látni, ha olyan közel lakik, h csak átugorj hozzá! De ha most megalázod magad, akkor később nem tudsz majd a szemébe nézni, mert eszedbe fog jutni, h mennyire cikisen és gyerekesen viselkedtél!!

Jaa és ez a "Legyünk barátok" duma nem működik, max 1-2 év múlva, amikor már nem éreztek egymás iránt semmit, és nem is lesz kellemetlen a találkozás!!

Hallgass az előttem szólókra, és ne csinálj hülyeséget!!! Semmi nem lesz jobb ettől! Hidd el!!

2010. ápr. 5. 11:04
 22/28 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne menj oda, mert úgy lejáratod magad, ahogy csak tudod! Így is tudja, hogy mennyire oda vagy érte, meg vissza, de ha még oda is mész, nagyon-nagyon-nagyon ciki dolgot fogsz csinálni ezzel! Az eszedbe sem jutott, hogy majd elmondja a haverjainak, hogy ott kapartad nála a küszöböt? Normális vagy te? Nem akarsz te vele megbeszélni semmit, mert igazából már nincs mit, inkább csak vissza akarod kapni, de nem fogod, mert ha most oda mész a nyakára, azzal még inkább lealázod magad előtte. Nem kellesz neki, fogd fel, keress mást, itt már csak ez a megoldás.
2010. ápr. 5. 11:23
 23/28 anonim ***** válasza:

nem köll vele semmit megbeszélni. túl kell lépni.

de nézz bele, a rosszkapcsolatok olyanok lesznek mint az állatoknál a szaporodási kényszer. akik meg kapcsolatban vannak richtig h nincs érzelmük már egymás iránt.

2010. ápr. 5. 11:36
 24/28 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld meg. Jó ötlet ez. Ha úgy érzed, hogy tényleg muszály megbeszélni a dolgokat akkor menj oda bátran. És ha már ott vagy, akkor azt is kérdezd meg, hogy miért nem akart veled találkozni.
2010. ápr. 5. 11:50
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszi! Tudom, hogy ezzel lejáratom magam és oda a tartásomnak, de így is borzasztóan rosszul érzem már magam, az önbizalmam így is 0. Ezért látom értelmét lemennem és beszélnem vele.
2010. ápr. 5. 11:53
 26/28 anonim ***** válasza:
totál bunkó lotyó vagy ..-.-
2010. ápr. 5. 12:22
 27/28 anonim ***** válasza:

2hónap alatt mi történt amit ennyire meg kell beszélni????

ha lefeküdtetek, és terhes lettél, oké beszéljétek meg mert közös a felelősség... de sztem 2hónap elég rövid idő hogy lefeküdjetek...

otthagytál nála vmit?? írsz neki egy levelet... én most a barátomnak fél év után hagytam ott egy felsőt amivel alszik, meg a fogkefém...

sztem egy kéthónapos kapcsolatba nem történik semmi olyan amit meg kell feltétlen beszélni. le kell zárni, el kell fogadni még ha nehéz is.

Én többet nem tudnék a szemébe nézni hogyha odamegyek ÉN és kezdeményezek egy 'meg kell beszélnünk-öt' amúgy is a legtöbb férfi rémálma az a mondat : beszélnünk kell!

Azért húzza mert nem akar beszélni veled, lehet neki már van más, neki nincs mit mondani úgy érzi, lezárta a múltat. Pont van a story végén. Ennyi volt. El kell engedni...

2010. ápr. 5. 12:33
 28/28 anonim ***** válasza:
El fogsz menni, amilyen hülye vagy, de akkor majd ne sírj, hogy kinevettetted magad és most már még annyiba sem néz téged, mint eddig.
2010. ápr. 5. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!