Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem, amit elterveztem? :S
Ne haragudj, a világért sem akarlak megbántani, de úgy viselkedsz, mintha egy 10 éves kapcsolatról lenne szó!! Igen, ott lehetnek kérdések, és megbeszélni valók, de egy 2 hónapos kapcsolatnál nincs mit megbeszélni!!! Lehet, h te nagyon belezúgtál ebbe a srácba, de ő nem szeret téged. Ennyi! Ezen nincs mit megbeszélni!
És van vesztenivalód! a BÜSZKESÉGED és a TARTÁSOD!!! Megaláznád magad és megutálna! Biztos, h fogod még látni, ha olyan közel lakik, h csak átugorj hozzá! De ha most megalázod magad, akkor később nem tudsz majd a szemébe nézni, mert eszedbe fog jutni, h mennyire cikisen és gyerekesen viselkedtél!!
Jaa és ez a "Legyünk barátok" duma nem működik, max 1-2 év múlva, amikor már nem éreztek egymás iránt semmit, és nem is lesz kellemetlen a találkozás!!
Hallgass az előttem szólókra, és ne csinálj hülyeséget!!! Semmi nem lesz jobb ettől! Hidd el!!
nem köll vele semmit megbeszélni. túl kell lépni.
de nézz bele, a rosszkapcsolatok olyanok lesznek mint az állatoknál a szaporodási kényszer. akik meg kapcsolatban vannak richtig h nincs érzelmük már egymás iránt.
2hónap alatt mi történt amit ennyire meg kell beszélni????
ha lefeküdtetek, és terhes lettél, oké beszéljétek meg mert közös a felelősség... de sztem 2hónap elég rövid idő hogy lefeküdjetek...
otthagytál nála vmit?? írsz neki egy levelet... én most a barátomnak fél év után hagytam ott egy felsőt amivel alszik, meg a fogkefém...
sztem egy kéthónapos kapcsolatba nem történik semmi olyan amit meg kell feltétlen beszélni. le kell zárni, el kell fogadni még ha nehéz is.
Én többet nem tudnék a szemébe nézni hogyha odamegyek ÉN és kezdeményezek egy 'meg kell beszélnünk-öt' amúgy is a legtöbb férfi rémálma az a mondat : beszélnünk kell!
Azért húzza mert nem akar beszélni veled, lehet neki már van más, neki nincs mit mondani úgy érzi, lezárta a múltat. Pont van a story végén. Ennyi volt. El kell engedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!