Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtegyem, amit elterveztem? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem, amit elterveztem? :S

Figyelt kérdés
2 hónap után szakított velem a barátom, és úgy volt, hogy személyesen megbeszéljük (barátilag), de mindig lemondja a találkozókat, sosem ér rá, pedig sokszor csak otthon ül egész este. Ígérgeti, hogy egyszer "majd" találkozunk és beszélünk. Ma lenne az utolsó nap, amit következő hétvégéig itthon tölt és az jutott eszembe, hogy le kellene mennem hozzá szó nélkül, és a házuk előtt felhívni, hogy jöjjön ki oda beszélni. Mennyire elvetemült ötlet ez? :S Máshogy már képtelenség vele találkozni. Mit gondoltok róla? Ti mit tennétek a helyemben?
2010. ápr. 5. 09:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
nemértem minek kell megbeszélni a szakítást? mi értelme? lány vagy vgy fiu?
2010. ápr. 5. 09:53
 2/28 A kérdező kommentje:
Lány. És nem csak konkrétan a szakítást kellene megbeszélni, hanem sok mást is.
2010. ápr. 5. 09:54
 3/28 anonim ***** válasza:
úgy látom te jobban szereted őt mint ő téged. sajna ez egy gyáva ember még a szemedbe se tud nézni. ne menj utána és lépj túl ezen. keress valaki mást.
2010. ápr. 5. 09:55
 4/28 anonim ***** válasza:
nem tűnik fel h azér halaszgatja a FIÚ h nem akar veled találkozni stb.. elég egyértelmű hiába azt mondja h majd megbeszélitek.. -.-
2010. ápr. 5. 09:55
 5/28 A kérdező kommentje:
Szerintem amit egyszer megígért, tartsa be. Ha a szép szóból nem ért, valahogy muszáj elérnem. :S De nem akarom, hogy megharagudjon rám. És így nem tudom lezárni a dolgot, meg szeretném vele beszélni személyesen mindenképpen, nekem máshogy nem megy. :(
2010. ápr. 5. 09:58
 6/28 anonim ***** válasza:
De mit?
2010. ápr. 5. 10:01
 7/28 anonim ***** válasza:

totál őrült vagy verd már ki fejedből nem veszed észre h nemakar főlegha ő szakított én biztos megölném azt a csajt aki nem tudjafelfogni a dolgokat..-.-

megfogutálni.. nehogymár odamenny a házához te totál nemvagy100 nemlessz már semmise felejtsd el tudom milyen nehéz már tapaszteltam pár1000x... -.-

2010. ápr. 5. 10:02
 8/28 A kérdező kommentje:
Igen, borzasztóan nehéz, de akkor sem rázhat le ennyivel. Ha azt mondja maradjunk barátok, hát segítsen nekem barátilag.
2010. ápr. 5. 10:03
 9/28 anonim ***** válasza:

télle nem agy komplett ...

az előzőknek tök iaza van...

sazrrád kicsillag csak olyan kicsi vagy h észre sem veszed...

ez a barát csak anni h ne utáéjátok egymást de sztem te gyorsan megtöröd ezt a báráti fanalaat...

2010. ápr. 5. 10:05
 10/28 anonim ***** válasza:
Mit akarsz vele megbeszélni? Szakított. Ezt tudod, és ez a lényeg, a többi csak rizsa. Hagyd békén, ne zaklasd, fogadd el a dolgot, és ahelyett, hogy a lakására járkálnál, inkább menj el bulizni és szedj össze egy másik srácot :P
2010. ápr. 5. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!