Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem, amit elterveztem? :S
Figyelt kérdés
2 hónap után szakított velem a barátom, és úgy volt, hogy személyesen megbeszéljük (barátilag), de mindig lemondja a találkozókat, sosem ér rá, pedig sokszor csak otthon ül egész este. Ígérgeti, hogy egyszer "majd" találkozunk és beszélünk. Ma lenne az utolsó nap, amit következő hétvégéig itthon tölt és az jutott eszembe, hogy le kellene mennem hozzá szó nélkül, és a házuk előtt felhívni, hogy jöjjön ki oda beszélni. Mennyire elvetemült ötlet ez? :S Máshogy már képtelenség vele találkozni. Mit gondoltok róla? Ti mit tennétek a helyemben?2010. ápr. 5. 09:51
11/28 anonim válasza:
után már nincs fiú-lány közti barátság! Ő szakított a múltjával, ajánlom tedd te is ezt...felejtsd el és kész!
12/28 A kérdező kommentje:
Veszítenivalóm már nincs, hiszen őt elveszítettem. De nekem így könnyebb lenne, sokkal, ha láthatnám utoljára. Ha most nem teszem meg, lehet soha többé nem látom és egész életemben ezt fogom bánni.
2010. ápr. 5. 10:13
13/28 anonim válasza:
Szerintem fölösleges erőfeszítéseket már nem érdemes tenni. Ha annyira meg akarta volna beszélni már mozdult volna, de nem tesz ő már semmit sem. Ne menj a háza elé, mert ha innen hívod akkor nemcsak őt hozod hülye helyzetbe, hanem saját magadat is. Különben is mit akarsz még vele megbeszélni? Felejtsd el. Én a helyedben jó messze elkerülném és nem keresném többet.
14/28 anonim válasza:
hányéves vagy? mer akkora h*lye vagy h az hietetlen -.-
itt írja neked mindenki h felejtsdmár el nőj fel de hát felse fogod akkor mi a szarnak írjunk ide h mi az igazság a szarsz rá kanyrból-.-
15/28 anonim válasza:
Ne légy már h*lye. Te most ezt élvezed? Fogd fel, nem hiába keres kibúvókat! LE AKAR RÁZNI! Benned meg, legyen már annyit tartás (férfi lettedre), hogy tudomásul veszed, és minimum te is hasonlóképp szarsz majd a fejére, ha esetleg hónapok múlva megkeress. Azzal meg ne szórakoztass már minket, hogy meg kell beszélni ugyan mit? Mondja a szemedbe, hogy már nem szeret x,y dolgok miatt? Ezek után jobban éreznéd magad?
16/28 anonim válasza:
"hogy meg kell beszélni ugyan mit?" -> hogy meg kell beszélni, ugyan mit?
17/28 A kérdező kommentje:
Igen, ha a szemembe mondaná, az legalább tisztességes dolog lenne! Felnőtt létére igazán betarthatná, ha már ígérget. És én szeretném, ha betartaná. Ha most nem látom, örökké bánni fogom. :(
2010. ápr. 5. 10:23
18/28 anonim válasza:
jaj bocs, lány vagy:D Szal, ugyanaz, csak a fiút cseréljük lányra....
19/28 anonim válasza:
Elhiszem hogy nehéz, és látni szeretnéd, beszélni vele, lezárni a dolgokat mert úgy könnyebb ....
DE! Gondolj arra, ha ő nem szeretne veled találkozni, nem kíváncsi rád, akkor hagyd, ne akard erőszakosan létrehozni ezt a találkozást mert tényleg megfog utálni, ráadásul csak magadat alázod meg azzal hogy ennyire futsz utána, még akkor is ha ő megígérte. Zárd le TE SAJÁT MAGADBAN ezt az egészet, ne emészd magad ezzel a ,,találkával" amúgy is hülyeség lenne az egész. Már nem vagytok együt szóval hagyd a fenébe! Légy okos! 22/L
20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De értsd meg, én így nem tudom lezárni. Nagyon nehéz most, zűrös az életem, erre még ő is játszadozik... :( Úgy érzem, muszáj beszélnem vele.
2010. ápr. 5. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!