Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megtegyem? Vagy ne? Megéri?
Figyelt kérdés
Van egy lányka, aki nagyon de nagyon bejön. Segített túllépni pár padlós helyzeten, és ettől nagyon megmaradt bennem, és bevallom, szerelmes lettem belé. Nincsenek nagy elvárásai a pasikkal szemben. Viszont, amikor már találkozni szerettem volna vele, akkor mindig azt írta hogy nem jó neki meg ilyenek. De amikor végre már közel volt a dolog, és már nagyon vártam azt a napot, este írt hogy nem jó a holnap, mert közbejött neki az edzése. Kicsit furcsáltam, és írtam neki hogy értem, de kicsit sz*rul esett megint hogy nem jön össze egy egyszerű találkozó meg hogy már nagyon szerettem volna találkozni, meg eltölteni egy délutánt. Erre írta, hogy "Miért akarok vele ennyire találkozni, jobb lenne ha hanyagolnánk ezt a témát." Ez kicsit szarul esett, mert itt úgy éreztem magam mint egy pedofil, mert ez jött le ebből a sorból, mint ha el akarnám rabolni vagy mit tudom én. És ebből lett egy "balhé", és azóta csend van. Volt ez már 3hónapja kb. De egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, és ha már megemlíti valaki a "Flóra" nevet, rögtön ő és azok a dolgok jutnak eszembe, mindig az van hogy Ő az aki kell nekem, és meg szeretném kapni, de nagyon. Akármit megtennék érte... BÁRMIT. De ezek után. Azt mondták hogy írjak rá lazán, hogy hogy van stb. De én attól félek hogy zaklatásnak veszi. De pedig valamit tennem kellene, hogy megnyugodjak. Írjak neki holnap avagy sem? Vagy mit csináljak? Mert már annyira elvakított hogy nem tudok erre gondolni, és amíg nem beszélek vele nem tudok megnyugodni sem.2011. aug. 21. 22:01
1/3 anonim válasza:
Hát ez nem fog működni. Nyugodj bele. Nem akar tőled többet barátságnál és ezért viselkedik így.
2/3 A kérdező kommentje:
Amúgy a második válaszolónak, nekem az is elég lenne ha BARÁT lenne. De tényleg, mert legalább megnyugodnék hogy legalább baráti kapcsolat van.... Akár milyen hülyén hangzik is.
2011. aug. 21. 22:10
3/3 anonim válasza:
Szerelem nem hinném, hogy lesz belőle. De írj neki és már az elején mondja valami olyat, hogy sajnálod ha túl rámenős voltál.. vagy ilyesmit. Ahhoz pedig, hogy rájöjjön neked az is jó ha barátok maradtok mond e ezt neki vagy esetleg egy baráti társasággal menjetek el valahova (ahol egyáltalán nem mutatod h barátságon kívül bármit is akarnál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!